Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

You Me At Six anunță o nouă piesă

Publicat

pe

You Me At Six
You Me At Six │ FOTO: www.facebook.com

You Me At Six a dezvăluit că va lansa o piesă nouă în această lună, care se va intitula ”The Swarm” și care a fost compusă ca soundtrack pentru noul rollercoaster din Thorpe Park, ce se numește The Swarm.

You Me At Six

You Me At Six │ FOTO: www.facebook.com

Trupa a lansat cel de-al treilea material, ”Sinners Never Sleep”, în octombrie anul trecut, iar acum noua piesă va fi disponibilă pe iTunes începând cu 18 martie. Mai jos puteți vedea un filmuleț de prezentare a noului rollercoaster.

În plus, ieri grupul a lansat un nou videoclip pentru single-ul ”No One Does It Better”, pe care îl puteți viziona mai jos. Cel de-al treilea extras de ”Sinners Never Sleep” va apărea în aprilie.

You Me At Six

You Me At Six │ FOTO: www.facebook.com

Chitaristul Maz Heyler a declarat pentru NME că reprezentanții parcului i-au abordat, iar ei au fost foarte încântați de ideea de a compune o piesă pentru un rollercoaster.

”Cei de la Thorpe Park ne-au întrebat dacă ne-ar plăcea să o facem. Am fost extrem de fericiți când am auzit pentru că toți am fost în Thorpe Park de nenumărate ori cu familile și prietenii și avem multe amintiri plăcute de acolo. Am avut o întâlnire, am vorbit despre noua atracție și ne-am apucat de compus.”

You Me At Six - Sinners Never Sleep

You Me At Six - Sinners Never Sleep │ FOTO: www.facebook.com

De asemenea, artistul a dezvăluit că piesa este despre sfârșitul lumii.

”Este cel mai înalt rollercoaster de acest tip din Europa, iar cei de la Thorpe Park ne-au spus că va fi o călătorie plină de adrenalină, astfel că am decis să facem o piesă mai dură. Seamănă un pic cu ”Bite My Tongue”, dar fără urlet. Este o piesă rock agresivă”.

You Me At Six a înregistrat cu producătorul Gil Norton, cunoscut pentru colaborările cu Foo Fighters și Pixies.

În plus, Helyer a mai mărturisit că trupa a început să lucreze la un nou material, în timpul sesiunilor pentru ”The Swarm”.

The Swarm – Thorpe Park - Trailer

You Me At Six - ”No One Does It Better” (clip oficial)

Trending