Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Urma sărbătorește 9 ani de carieră în The Silver Church

Publicat

pe

Urma concerteaza la The Silver Church - 9 ani de activitate
Urma concerteaza la The Silver Church - 9 ani de activitate

Urma concerteaza la The Silver Church - 9 ani de activitateTrupa URMA va sărbători în The Silver Church club cei 9 ani de cariera în muzică. Concertul aniversar va avea loc pe 29 martie 2012, începând cu ora 22.00.

URMA şi-a început activitatea în 2003, odată cu lansarea albumului "Nomad Rhymes", un amestec acustic de chitară, flaut şi percuţie. Trupa şi-a lărgit sfera de activitate, de la concerte şi festivaluri autohtone, la reprezentaţii pe scenele unor importante evenimente din Europa. Anul 2005 a adus lansarea albumului cu numărul doi din cariera trupei, "Anger as a Gift", material ce s-a bucurat de contribuţia unui nou muzician, Sir blues.

Al treilea album, "Trend Off" apărut în 2007 a marcat activitatea de patru ani a trupei şi a încheiat un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentaţii live în ţară şi în străinătate, numeroase prezenţe la festivaluri şi un public divers şi loial.

În prezent, URMA promovează cel de-al patrulea album, "Lost End Found". Noul material discografic a fost înregistrat în studiourile ISV, avându-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering. Masteringul a fost realizat în Anglia de către Neil Pickles, Director and Lecturer at Alchemea College of Audio Engineering, care a colaborat pe parcursul carierei sale cu artişti precum Groove Armada, Fun Lovin’ Criminals, Basement Jaxx sau A Perfect Circle".

Preţul unui bilet este de 20 lei.

Urma - Cine iubește și lasă

Comentează

Trending