Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa Pink Freud va concerta la București

Publicat

pe

pink freud concerteaza la Bucuresti
pink freud concerteaza la Bucuresti

pink freud concerteaza la BucurestiTrupa Pink Freud va reveni în România pentru un concert pe 29 martie în club Control din Bucureşti. Evenimentul este organizat cu sprijinul Institutului Polonez.

Pink Freud a luat naştere în 1998 la iniţiativa lui Wojtek Mazolewski abordând un stil neconvenţional cu un sound proaspăt şi modern, o combinaţie de jazz cu rock, folk, jungle și drum’n’bass. Chiar de la apariţia primului album, Zawijassy, publicul a remarcat diferenţa dintre înregistrări şi live-urile absolut fascinante şi a înscris show-urile polonezilor în curentul “trance-jazz-dance”.

Pink Freud - Monster of jazz

Folosind o mare varietate de instrumente de la contrabas, trompetă şi vibrafon la electronice, Pink Freud reuşeşte să scoată la iveală tonalităţi pline de originalitate şi fineţe, care cer mare atenţie şi concentrare din partea ascultătorilor.

Revista Jazz Forum i-a desemnat pe Pink Freud în 2007 cea mai bună trupă de jazz electronic, iar printre premiile pe care formația şi le-a trecut în palmares de-a lungul timpului se numără premiul Yach la categoria „Alta Energie” pentru clipul piesei „Come as you are” (în 2005) şi Grand Prix la festivalul Yach Film pentru clipul piesei „Dziwny jest ten kraj” (în 2007).

În pragul lansării unui nou material de studio şi după un lung turneu ce a purtat-o pe scenele multor cluburi şi festivaluri europene, trupa Pink Freud se va întoarce la Bucureşti pentru un concert spectaculos, o adevărată demonstraţie de creativitate, improvizaţie, spontaneitate şi talent.

Biletele la acest eveniment costă 10 lei și pot fi achiziționate de la intrarea în locație.

 

Trending