Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Trupa electro-pop Air France se destramă - AUDIO

Publicat

pe

Air France
Air France │ FOTO: www.facebook.com

Duo-ul suedez Air France a vorbit despre destrămarea trupei, pe blogul theairfrance.tumblr.com.

Astfel, Joel Karlsson și Henrick Markstedt au declarat că au decis să nu mai cânte împreună deoarece au simțit că nu mai pot realiza un album la fel de bun precum ”No Way Down” din 2008.

Air France

Air France │ FOTO: www.facebook.com

”Probabil am produs cam 7 albume de la ”No Way Down”. Unul de house, unul garage, unul de r’n’b...dar nu am fost în stare să finalizăm ceva la fel de bun. Am încercat atât de tare și chiar am dat tot ce aveam mai bun. Iar acum am decis să nu mai încercăm, chiar dacă ne frânge inima.”

Aceștia au mai mărturisit că în primul an al formației, totul părea atât de ușor.

”Ne întâlneam vineri seara și bean niște vin, ascultam niște muzică, ne uitam la harta mare pe care Henrik o avea pe ușă și ne imaginam că plecăm în lume. Toate piesele pe care le-am făcut în acele nopți trebuiau să rămână pe hard drive, dar nu au rămas și ne-au dus aproape în toate locurile la care visam.”

Air France

Air France │ FOTO: www.facebook.com

Grupul mulțumește tuturor colaboratorilor, famililor, prietenilor și fanilor care i-au susținut. Postul de pe blog se încheie într-o notă optimistă

”Cine știe, poate ne vom revedea în altă formă. Până la urmă suntem oameni care nu se opresc din visare.”

Duo-ul a lansat până acum două EP-uri, dar nu a scos niciodată un album de debut. Anul trecut, Air France a lansat single-ul ”It Feels Good To Be Around You”, pe care îl puteți asculta mai jos.

Air France - ”It Feels Good To Be Around You”

Comentează

Trending