Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Tony Iommi nu renunță la muzică!

Publicat

pe

Tony Iommi
Tony Iommi │ FOTO: www.facebook.com

Chitaristul de la Black Sabbath, Tony Iommi a dezvăluit că a continuat să lucreze la noul album și să compună piese, în ciuda faptului că urmează tratamentul pentru cancer.

Tony Iommi

Tony Iommi │ FOTO: www.facebook.com

Artistul a postat un mesaj pe site-ul său oficial Iommi.com în care spune că a avut ultima ședință de chimioterapie și speră ca organismul său să înceapă să revină la normal, iar în următoarea perioadă se pregătește pentru radioterapie.

”Le mulțumesc lui Ozzy și Geezer că au venit până în Anglia. A fost extraordinar pentru mine că am putut să lucrez și avem niște piese foarte bune.”, a declarat Iommi.

Black Sabbath

Black Sabbath │ FOTO: www.facebook.com

Artistul a fost diagnosticat cu cancer limfatic la începutul acestui an. În consecință procesul de compoziție și înregistrare a noului album a fost mutat din Statele Unite în Marea Britanie ca Iommi să poată continua tratamentul.

De asemenea, turneul de reuniune al lui Ozzy Osbourne cu Black Sabbath a fost anulat, iar Ozzy a plecat, în schimb, în turneu cu o serie de invitați speciali, printre care se numără Slash, Geezer Butler și Zakk Wylde.

Trending