Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Todes Ballet, spectacol pe scena Sălii Palatului

Publicat

pe

todes-balet-sala-palatului-bucuresti
todes-balet-sala-palatului-bucuresti

todes-balet-sala-palatului-bucurestiTrupa de dans Todes Ballet va susţine pe 6 aprilie 2012 un spectacol la Sala Palatului din Bucureşti în cadrul turneului din această primăvară.

Todes Ballet este condusă de coregrafa Alla Duhova, cunoscută în toată lumea pentru colaborările cu artişti precum Mariay Carey, Michael Jackson, Ricky Martin sau Boyz II Men. Într-o carieră de 25 de ani în slujba dansului, Todes Ballet a susţinut spectacole sold out pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii, de pe toate continentele.

Biletele la spectacolul din Bucureşti sunt disponibile la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, la următoarele preţuri:

Categoria 1 – 300 lei
Categoria 2 – 250 lei
Categoria 3 – 200 lei
Categoria 4 – 150 lei
Categoria 5 – 100 lei
Categoria 6 – 50 lei

Evenimentul este susţinut de organizaţia non – profit “Alianţa pentru promovarea României – România, Te Iubesc!” sub licenţa promoterului bulgar Degris Ltd.

Trending