Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Vaccines concertează la Summer Well 2012

Publicat

pe

The Vaccines
The Vaccines │ FOTO: www.facebook.com

Trupa britanică The Vaccines a anunțat pe site-ul său oficial - www.thevaccines.co.uk – că va fi prezentă în această vară în București, la festivalul Summer Well 2012, pe 12 august.

The Vaccines

The Vaccines │ FOTO: www.facebook.com

Momentan organizatorii evenimentului nu au făcut nicio declarație legată de ediția din 2012 a festivalului.

Summer Well a debutat anul trecut în weekend-ul 13-14 august și s-a desfășurat pe Domeniul Știrbey din Buftea.

În prima zi au concertat Chew Lips, Graffiti6, Mystery Jets, Noisettes, Plan B și Faith SFXSUMMER WELL ZIUA I – VIDEO + FOTO

În cea de-a doua zi de festival pe scenă au urcat Alex Clare, Chapel Club, The Raveonettes, The Wombats și InterpolSUMMER WELL II – VIDEO + FOTO

The Vaccines

The Vaccines │ FOTO: www.facebook.com

The Vaccines a lansat în noiembrie anul trecut videoclipul pentru piesa ”Tiger Blood”, pe care îl puteți vedea mai jos. Clipul reprezintă un colaj de imagini filmate în timpul turneului, pe care formația îl încheie luna viitoare cu un concert la O2 Academy Brixton, Marea Britanie.

Cântecul este inclus pe single-ul ”Wetsuit/Tiger Blood”, ce a avut lansarea pe 4 decembrie, atât pe vinil, cât și în format digital. ”Tiger Blood” a fost înregistrată în vara lui 2011 în studioul lui Albert Hammond Jr de la The Strokes, care a fost și producătorul piesei. ”Wetsuit/Tiger Blood” este cel de-al cincilea extras de pe albumul de debut al trupei, ”What Did You Expect From The Vaccines?”, lansat în martie anul trecut.

Recent, grupul londonez a declarat că a început să compună pentru cel de-al doilea material discografic, care va avea un sound rock’n'roll și că abea așteaptă să intre în studioul de înregistrări.

The Vaccines - ”Tiger Blood” (clipul oficial)

Trending