Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Cult, Faith No More și Guns N Roses concertează la Rock the City

Publicat

pe

faith no more va concerta la rock the city
faith no more va concerta la rock the city

The Cult va concerta pe 1 iulie 2012 în cadrul Festivalului Rock the City. Vestea a venit pe pagina oficială de Facebook a formaţiei. Din aceeaşi sursă aflăm că The Cult va urca pe scenă în aceeaşi zi alături de Faith No More şi Guns N Roses, a cărui participare a fost anunţată în premieră de InfoMusic la începutul lunii trecute.

Pe lângă cele trei trupe, în cadrul festivalului vor mai susține concerte The Offspring și posibil Ozzy & Friends.

Festivalul Rock the City va avea loc în perioada 29 iunie - 1 iulie la Romexpo.

the cult va concerta la Rock the city

The Cult a luat naştere în 1983 şi a cunoscut rapid celebritatea cu piese precum "She Sells Sanctuary", "Love Removal Machine", "Painted On My Heart" și "Fire Woman". Într-o carieră de aproape 30 de ani, formaţia a lansat 8 albume de studio, 2 albume live, 5 compilaţii şi 27 de single-uri.

În prezent The Cult se pregăteşte de lansarea albumului Choice of Weapon, programată pentru 22 mai 2012. Materialul a fost înregistrat în studiouri din New York, Los Angeles, California şi a fost finalizat în luna ianuarie a acestui an. Pentru acest album formaţia a făcut echipă cu Bob Rock, acelaşi producător care a lucrat şi la Beyond Good and Evil lansat în 2001.

faith no more va concerta la rock the city

Faith No More a fost înfiinţată în 1981. După mai multe schimbări în componență, formaţia a cunoscut succesul alături de solistul Mike Patton care a intrat în trupă în 1988. Anul 1989 a adus albumul The Real Thing, de pe care a fost extras mega-succesul "Epic". Albumul următor, Angel Dust, a fost de asemenea un succes real care a dat publicului hit-ul Midlife Crisis. În anii ce au urmat Faith No More a cunoscut o perioadă în care a scăzut în popularitate, perioadă ce a culminat în 1998 cu destrămarea trupei.

La începutul lui 2009, membrii Faith No More au anunţat că se vor reuni pentru un turneu european, iar în iunie 2009 au susţinut primul concert după 11 ani de pauză. Au urmat doi ani de concerte în jurul lumii, iar anul acesta trupa va ajunge din nou în România.

Trending