Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Taylor Swift, mai bogată decât Adele, Lady Gaga sau U2

Conform statisticilor publicate de celebra publicaţie Billboard, Taylor Swift este artista ce a înregistrat cele mai mari încasări din muzică în anul 2011. Cântăreaţa de muzică country-pop a câştigat anul... Continuare »
Taylor Swift - Red Carpet Grammy Awards 2012 (credit foto Getty)

Taylor Swift - Red Carpet Grammy Awards 2012 (credit foto Getty)

Taylor Swift - Red Carpet Grammy Awards 2012 (credit foto Getty)

Taylor Swift - Red Carpet Grammy Awards 2012 (credit foto Getty)

Conform statisticilor publicate de celebra publicaţie Billboard, Taylor Swift este artista ce a înregistrat cele mai mari încasări din muzică în anul 2011.

Cântăreaţa de muzică country-pop a câştigat anul trecut colosala sumă de 35.7 milioane de dolari, sumă ce include profitul de 29.8 milioane dolari obţinut de pe urma turneului mondial "Speak Now".

Speak Now, al treilea album de studio al artistei, a fost lansat pe 25 octombrie 2010. Materialul a debutat pe poziţia 1 în clasamentul Billboard 200 şi a vândut peste 1 milion de unităţi în prima săptămână de după lansare. În prezent materialul a înregistrat vânzări de peste 9 milioane de copii în întreaga lume şi a primit patru discuri de platină din partea Recording Industry Association of America (RIAA).

Printre primii 10 artiști cu cele mai mari încasări în anul ce-a trecut se mai regăsesc U2, Lady Gaga, Lil Wayne, Bon Jovi şi Adele.

Top 10 artişti cu cele mai mai venituri în 2011:

1. Taylor Swift - 35.7 milioane de dolari
2. U2 - 32.2 milioane de dolari
3. Kenny Chesney - 29.8 milioane de dolari
4. Lady Gaga - 25.3 milioane de dolari
5. Lil Wayne - 23.2 milioane de dolari
6. Sade - 16.4 milioane de dolari
7. Bon Jovi - 15.8 milioane de dolari
8. Celine Dion - 14.3 milioane de dolari
9. Jason Aldean - 13.4 milioane de dolari
10. Adele - 13.1 milioane de dolari

Taylor Swift - Mine

Citește mai multe despre AdeleTaylor SwiftU2
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pentru Madonna este greu să fie mamă singură

Madonna a mărturisit că îi este dificil să crească patru copii singură și a dezvăluit că despărțirea de Guy Ritchie...

Închide