Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL România ratează finala Eurovision 2019. Vezi cine s-a calificat Prima Semifinala Eurovision 2019Primele finaliste Eurovision 2019 după prima semifinală Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti

Steelborn va lansa albumul Trup de apă în Jukebox

Formaţia Steelborn va concerta pe 22 martie în clubul Jukebox Venue din Bucureşti. În cadrul evenimentului va fi lansat şi albumul de debut al formaţiei - Trup de apă. Pe... Continuare »
SteelBorn

Formaţia Steelborn va concerta pe 22 martie în clubul Jukebox Venue din Bucureşti. În cadrul evenimentului va fi lansat şi albumul de debut al formaţiei - Trup de apă. Pe lângă cele două ore de muzică live, cei cinci au promis un show presărat cu momente speciale şi un after-party cu multe surprize.

SteelBorn
Vorbind despre Trup de apă, solista Aura Pohoaţă a spus:

“Albumul “Trup de apă” înseamnă materializarea a peste jumătate de an de muncă. Este manifestarea muzicală cu care ne identificăm în acest moment şi care sperăm, ca peste timp, să rămână o primă piatră de hotar în destinul nostru artistic.”

STEELBORN - TRUP DE APATrup de apă” cuprinde 13 piese, ce vor fi cântate integral în seara de 22 martie. În fiecare zi rămasă până la această dată câte o piesă de pe album poate fi ascultată pe www.steelborn.ro. Iar cei prezenţi la eveniment vor primi albumul în seara lansării, deoarece acesta va fi inclus în preţul biletului.

Formaţia Steelborn a luat naştere în 2010, în formula Aura Pohoaţă – voce, Mihai Dănciulescu – chitară, Alex Botezatu – chitară, Robert Munean – bass şi Cătălin Gurău – tobe. În 2011 după ce au câştigat concursul “Wanted Demo or Live,”, cei cinci au concertat în deschiderea concertului pe care Bon Jovi l-a susţinut la Bucureşti în faţa a 55.000 de oameni.

Până acum Steelborn a lansat două EP-uri: “Într-un vis” şi “Un nou început”.

Biletele la acest eveniment costă:

  • 15 lei - acces standard
  • 25 lei - biletele VIP ce incud și un CD cu noul album al trupei

STEELBORN (stillborn) - De ce

Citește mai multe despre JukeboxSteelborn
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna a lansat melodia I Fucked Up (audio)

Madonna a postat pe pagina sa oficială de Facebook melodia I Fucked Up, extrasă de pe albumul MDNA ce urmează...

Închide