Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Spice Girls s-ar putea reuni

Publicat

pe

spice-girls
spice-girls

Geri Halliwell spune că este posibil ca Spice Girls să încerce să se reunească, din nou.

Spice Girls (sursa foto maickem.blogspot.com)

Declarația ei vine după ce fosta sa colega de trupă Mel B a lăsat de înțeles că cele cinci se pregătesc să se reunească pentru Queens’s Diamond Jubilee din această vară.

Spice Girls (sursa foto justjared.buzznet.com)Se pare însă, că Victoria Beckham refuză să participe la o posibilă reuniune Spice Girls, o sursă spunând că artista, cunoscută în formație ca Posh Spice, este prea ocupată cu familia sa. Cu toate acestea, Halliwell susține că o posibilă reuniune nu trebuie exclusă.

”Am primit această ofertă și sunt încântată. Desigur suntem o trupă și aceasta trebuie să fie o decizie colectivă. Trebuie toate să fim de acord cu această decizie. Ori suntem toate cinci, ori nu suntem niciuna. Oricum, mă simt onorată de propunere. Să cântăm la Palatul Buckingham pentru Regină este ceva incredibil”, a declarat artista pentru publicația Sunday Mirror.

De asemenea, Halliwell a dezvăluit că este foarte aproape să lanseze un nou album.

Spice Girls s-a mai reunit în anul 2007, când a lansat clipul ”Headlines”, pe care îl puteți vedea mai jos. Tot atunci, trupa a lansat ultimul material discografic, o compilație cu cele mai bune hit-uri. Însă, reuniunea nu a durat decât un an.

Spice Girls - Headlines

Trending