Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Roxette va lansa albumul Travelling (audio)

Publicat

pe

Roxette la Bucuresti foto Alex_Barbulescu
Roxette la Bucuresti foto Alex_Barbulescu

Roxette va lansa luna aceasta albumul "Travelling", follow-up-ul discului Charm School, apărut anul trecut. Astfel fanii formaţiei ce vor participa pe 19 iulie pe stadionul Cluj Arena la concertul formației vor avea şansa să asculte live cele mai noi piese semnate de suedezi.

Roxette la Bucuresti foto Alex_Barbulescu

"Travelling" este cel de-al 9 lea album din cariera trupei şi va apărea pe rafturile magazinelor pe 26 martie 2012. Conceptul materialului se aseamănă cu cel de la albumul „Tourism” (1992). Noul album aliniază 15 piese despre care membrii trupei spun că „surprind perfect energia pozitivă pe care Roxette o primeşte şi o oferă la rândul său în cadrul concertelor susţinute după revenirea din 2010”. Printre acestea se regăsesc atât reinterpretări ale unor hituri mai vechi, cât şi piese noi, înregistrate pe parcursul turneului The Neverending Tour început anul trecut în februarie. În cadrul acestuia, trupa a vizitat până în acest moment peste 30 de ţări şi a susţinut 85 de concerte, plănuind ca în 2012 să atingă recordul de 150 de show-uri.

Roxette va concerta anul acesta pentru a doua oară în România, pe 19 iulie, la Cluj Arena. Mai multe detalii despre concert precum și despre bilete puteți vedea AICI.

"It's Possible", primul single extras de pe album este difuzat deja la radio-urile din întreaga lume.

Comentează

Trending