Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Rock the City 2012: Machine Head, Godsmack, Black Label Society & alții

Reprezentanţii D&D East Entertainment, organizatorii festivalului Rock the City, au susţinut la Hard Rock Cafe o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost anunţate trupele care vor cânta în... Continuare »
Rock the City 2012

Rock the City 2012Reprezentanţii D&D East Entertainment, organizatorii festivalului Rock the City, au susţinut la Hard Rock Cafe o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost anunţate trupele care vor cânta în ediția 2012 a evenimentului.

Pe lângă trupele pe care ne așteptăm să le vedem la Rock the City - Guns'n'Roses, The Cult pe scenă vor urca și Machine Head, GodsmackUgly Kid Joe, Black Label Society, Within Temptation, Saxon, Pentagram, Lostprophets și Sweet Savage.

Numele Offspring și Faith No More nu au fost confirmate, iar despre un concert Ozzy & Friends în România nu s-a discutat nimic concret, deși există șanse să îi vedem anul acesta.

Aşa cum se vehicula de ceva vreme în presă, festivalul Rock the City 2012 va avea loc în perioada 29 iunie - 1 iulie în cadrul complexului Romexpo din capitală.

rock-the-city-2012Organizatorii au anunţat că la acest eveniment nu se vor comercializa bilete pentru o singură zi, ci doar abonamente ce costă 180 RON pentru Normal Circle, 270 RON pentru Golden Circle și 450 RON pentru zona VIP. Acestor prețuri li se vor adăuga comisioanele.

Pentru detalii despre abonamente și acces la Rock the City 2012 - click AICI.

În fiecare zi vor concerta 5-6 trupe, însumând 8 ore de muzică pe zi! Peste câteva săptămâni, D&D East Entertainment va mai ține încă o conferință de presă în care va anunța programul oficial al evenimentului, noi artiști și alte activități ce vor avea loc în cadrul Rock the City 2012. În fiecare zi a festivalului va concerta cel puțin o trupă din România.

Conferinta D&D East Entertainment despre Rock the City

Citește mai multe despre Black Label SocietyGodsmackLostprophetsMachine HeadSaxonUgly Kid JoeWithin Temptation
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Keane anunță nou single

Keane a debutat pe BBC Radio 1 primul single extras de pe viitorul album. Single-ul se intitulează ”Silenced By The...

Închide