Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Preview album Manowar (video)

Publicat

pe

Manowar
Manowar

Trupa Manowar va concerta la Bucureşti în cadrul OST Fest 2012. Cu ocazia acestui eveniment va fi lansat un nou album, al cărui preview îl puteţi urmări mai jos.

Manowar

Detalii complete despre programul și prețul biletelor la OST Fest 2012!

Joey DeMaio, basistul trupei, alături de Ronald Prent (inginer mixaj) şi Darcy Proper (inginer masterizare), laureat al premiului Grammy, au vorbit despre producţia albumului:

”Pentru noi a fost important ca fanii să fie cei dintâi care aud noile piese. Totul este pentru ei, la urma urmei” a explicat Joey DeMaio.

El a mai spus că povestea ce stă în spatele melodiei “El Gringo” (inclusă în preview) nu poate fi încă dezvăluită, din cauza clauzelor de confidenţialitate, dar a menţionat cuvântul “film”, când melodia s-a încheiat.

Unul dintre fanii care au avut ocazia să se familiarizeze cu piesele, în cursul unei sesiuni de listening ce a avut loc la studiourile Wisseloord (Olanda) a declarat:

"Şansa mi-a permis să fiu printre cei care au avut parte de un prim contact nemijlocit cu “El Gringo” şi cu alte câteva piese “brute”, încă nefinalizate, dar din care răzbate clar forţa şi vitalitatea de care trupa este animată după 30 de ani de carieră. Am simţit tăvălugul heavy-metal şi chemarea la unitate a trupei, am reîntâlnit latura plină de dramatism şi suspans a muzicii Manowar, iar claritatea vocii lui Eric Adams mi-a dat fiori.”

Manowar se va întoarce în România pe 16 iunie, în calitate de headliner în ziua a doua de OST Fest 2012. Acest eveniment se va individualiza prin faptul că va reprezenta premiera mondială a noului album. Set-list-ul va cuprinde de la imnuri bine cunoscute, unele dintre ele chiar de pe albumul “Warriors Of The World”, de la a cărui lansare se împlinesc 10 ani, la melodii de pe noul material discografic.

Detalii complete despre programul și prețul biletelor la OST Fest 2012!

Trending