Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Monica și Brandy anunță o piesă nouă

Publicat

pe

Monica & Brandy (sursa foto nydailynews.com)
Monica & Brandy (sursa foto nydailynews.com)

Cântăreața de R&B Monica a lansat pe online colaborarea cu Brandy, iar mai jos puteți asculta piesa.

Monica & Brandy (sursa foto nydailynews.com)

”It All Belongs To Me” este primul single extras de pe noul album al artistei, intitulat ”New Life”, ce va avea lansare în luna aprilie. La acest album au contribuit mai mulți producători printre care și Missy Elliott.

Monica & Brandy - It All Belongs To MeAceasta este prima colaborare dintre cele două artiste după duet-ul ”Boy Is Mine”, pe care l-au realizat în urmă cu 14 ani. Piesa, lansată în 1998, a ajuns pe locul al doilea în topul Official UK Single Chart. A câștigat un Premiu Grammy și a fost cel mai bine vândut cântec din Statele Unite în 1998, cu peste 2,5 milioane de exemplare.

În august anul trecut, Monica a lansat melodia ”Anything (To Find You)”, o colaborare cu Rick Ross, care va fi inclusă pe noul material, iar videoclipul piesei îl puteți vedea mai jos.

În ceea ce privește activitatea muzicală a lui Brandy lucrurile sunt mai incerte. Aceasta nu a mai lansat un disc de la ”Human”, din 2008, dar se pare că în 2012  va reveni în atenția fanilor cu un nou album, potrivit zvonurilor din vara anului trecut.

Monica feat. Brandy – It All Belongs To Me

Monica feat Rick Ross – Anything (To Find You)

Trending