Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO

Mesajul Apocalyptica pentru fanii români

Apocalyptica va concerta la Bucuresti

Apocalyptica va concerta la BucurestiTrupa Apocalyptica va concerta pe 13 mai la Arenele Romane din Bucureşti în cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition. În deschidere, pe scenă vor urca trupele White Walls și Changing Skins.

Eicca Toppinen a transmis un mesaj fanilor din Romania:

”Ne bucurăm că revenim în România fiindcă ştim că avem foarte mulţi fani aici. Întâlnirea cu ei va fi o bucurie pentru noi. Sper că de această dată să avem mai mult timp să putem vizita şi oraşul. Ştiu că aveţi câteva atracţii turistice care merită văzute. Pentru concertul din cadrul Romanian Rock Meeting vom pregăti un recital special dar şi o producţie specială. Ne vedem pe 13 mai la Romanian Rock Meeting.”

Biletele la concertul Apocalyptica sunt disponibile în rețeaua Eventim, Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas și online pe www.eventim.ro la următoarele prețuri:

- În picioare

  • 85 lei - pentru primele 300 biletele (preț valabil până pe 31 martie)
  • 95 lei - următoarele biletele achiziționate până pe 12 mai 2012
  • 110 lei - pentru biletele achiziționate în ziua concertului de la intrarea în locație

- Tribună

  • 95 lei - pentru primele 300 biletele (preț valabil până pe 31 martie)
  • 110 lei - următoarele biletele achiziționate până pe 12 mai 2012
  • 125 lei - pentru biletele achiziționate în ziua concertului de la intrarea în locație

- VIP

  • 250 lei - doar 25 bilete (include poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat, sesiune meet & greet cu formația Apocalyptica)

Citește mai multe despre ApocalypticaWhite Walls
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
byron va lansa DVD-ul Live Underground în The Silver Church

Mult așteptatul DVD Live Underground, înregistrat de byron în Salina Turda, va fi lansat oficial pe 3 mai 2012 în...

Închide