Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Marilyn Manson colaborează cu Johnny Depp

Publicat

pe

Johnny Depp si Marylin Manson
Johnny Depp si Marylin Manson

Johnny Depp si Marylin MansonMarilyn Manson şi Johnny Depp vor înregistra un cover după piesa You're so Vain semnată de Carly Simon, anunţă site-ul HuffPost Entertainment.

Melodia va fi inclusă pe viitorul album Marilyn Manson Born Villain, programat la lansare pe data de 1 mai.

Controversatul cântăreţ şi excentricul actor sunt prieteni de foarte mult timp şi nu se află la prima colaborare de acest gen. În 2001 pe coloana sonoră a filmului From Hell, în care Depp joacă rolul principal a apărut un remix al piesei The Nobody semant de Manson.

Pasiunea lui Johnny Depp pentru muzică a început în anii ’90 când a cântat la bass în trupa P, alături de Gibby Haynes de la Butthole Surfers și Flea de la Red Hot Chili Peppers. De asemenea, actorul a mai cântat la chitară pe unele piese ale grupului Oasis și a colaborat la noul album al lui Shane MacGowan. În ultima perioadă Depp a semnat colaborări cu Keith Richards, Alice Cooper și Steven Tyler.

În prezent Manson se pregăteşte de lansarea albumului Born Villain, al optulea din cariera sa discografică. Până acum de pe acest album, rockerul a pus online melodia No Reflection, ce poate fi ascultată mai jos.

Marilyn Manson - No Reflection

Trending