Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Mandinga va reprezenta România la Eurovision 2012

Publicat

pe

Trupa Mandinga
Trupa Mandinga

Melodia “Zaleilah” interpretată de Mandinga în Finala Națională Eurovision 2012 va reprezenta România în ediția din acest an a concursului european. Piesa este compoziția lui Costi Ioniță și are versurile scrise de Ionescu Elena și Secada Dihigo Omar. “Zaleilah” a câștigat în fața melodiilor “Şun-ta” (interpretată de Electric Fence, preferata juriului) și “Call my name” (cântată de Cătălin Josan).

Melodia “Zaleilah” va participa în prima semifinală Eurovision pe 22 mai 2012 în capitala Azerbaidjanului. Finala internaţională Eurovision va avea loc 4 zile mai târziu, pe 26 mai în orașul Baku.

Trupa Mandinga

Trupa Mandinga (2011)

Mandinga reunește 7 muzicieni români și cubanezi, fiind cea mai cunoscută trupă de muzică latino din România. În cei zece ani de existență, Mandinga a lansat patru albume: De Corazon (2003), Soarele Meu (2005), Gozalo! (2006) și Donde (2008). Trupa cântă latino, latin jazz, balkan salsa sau chiar muzică de club în noul lor show “Club de Mandinga”.

Mandinga a filmat videoclipul melodiei “Zaleilah” în aceasta iarnă în Dubai. Trupa este așteptată să anunțe noul single, care va continua prin vitalitate și energie linia câștigătoarei de la Finala Națională a concursului Eurovision 2012, “Zaleilah”.

Trending