Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Mandinga va reprezenta România la Eurovision 2012

Melodia “Zaleilah” interpretată de Mandinga în Finala Națională Eurovision 2012 va reprezenta România în ediția din acest an a concursului european. Piesa este compoziția lui Costi Ioniță și are versurile... Continuare »
Trupa Mandinga

Trupa Mandinga (2011)

Melodia “Zaleilah” interpretată de Mandinga în Finala Națională Eurovision 2012 va reprezenta România în ediția din acest an a concursului european. Piesa este compoziția lui Costi Ioniță și are versurile scrise de Ionescu Elena și Secada Dihigo Omar. “Zaleilah” a câștigat în fața melodiilor “Şun-ta” (interpretată de Electric Fence, preferata juriului) și “Call my name” (cântată de Cătălin Josan).

Melodia “Zaleilah” va participa în prima semifinală Eurovision pe 22 mai 2012 în capitala Azerbaidjanului. Finala internaţională Eurovision va avea loc 4 zile mai târziu, pe 26 mai în orașul Baku.

Trupa Mandinga

Trupa Mandinga (2011)

Mandinga reunește 7 muzicieni români și cubanezi, fiind cea mai cunoscută trupă de muzică latino din România. În cei zece ani de existență, Mandinga a lansat patru albume: De Corazon (2003), Soarele Meu (2005), Gozalo! (2006) și Donde (2008). Trupa cântă latino, latin jazz, balkan salsa sau chiar muzică de club în noul lor show “Club de Mandinga”.

Mandinga a filmat videoclipul melodiei “Zaleilah” în aceasta iarnă în Dubai. Trupa este așteptată să anunțe noul single, care va continua prin vitalitate și energie linia câștigătoarei de la Finala Națională a concursului Eurovision 2012, “Zaleilah”.

Citește mai multe despre Mandinga
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Counting Crows anunță un nou album

Counting Crows a anunțat lansarea primului album din ultimii patru 4 ani. Acesta se intitulează ”Underwater Sunshine” și va apărea...

Închide