Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Madonna, o nouă piesă și un nou scandal - AUDIO

Madonna prezintă un preview pentru noua piesă, ”Falling Free”, iar mai jos îl puteți asculta. Melodia este inclusă pe noul album al artistei, intitulat ”MDNA”. Cel de-al 12-lea material discografic... Continuare »
Madonna

Madonna

Madonna prezintă un preview pentru noua piesă, ”Falling Free”, iar mai jos îl puteți asculta.

Madonna

Madonna (Foto: www.facebook.com)

Melodia este inclusă pe noul album al artistei, intitulat ”MDNA”. Cel de-al 12-lea material discografic va fi lansat pe 26 martie.

Madonna a lucrat la acest disc cu William Orbit, care a co-produs albumului artistei din 1998, ”Ray Of Light” și a colaborat cu Mika, LMFO, Nicki Minaj și MIA.

Recent, cântăreața a negat zvonurile potrivit cărora Britney Spears ar apărea pe noul său disc.

Madonna

Madonna (Foto: www.facebook.com)

Madonna este cunoscută pentru activitățiile sale caritabile, însă acestea nu îi aduc mereu laude, ci și critici. Astfel, ieri artista a intrat în conflict cu membrii guvernului Malawi.

Vedeta pop a declarat că plănuiește să construiască 10 școli în Malawi, dar purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației a precizat că nu este normal ca artista să facă planuri de construcție fără să aibă aprobarea ministerului. De asemenea, acesta a sugerat că Madonna este mai mult interesată de imaginea ei decât de a ajuta într-adevăr pe alții.

Madonna - ”Falling Free” - preview

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Subways și Dubioza Kolektiv concertează la Stufstock 2012

Festivalul Stufstock 2012 va avea loc în perioada 23-29 iulie pe plaja din Vama Veche. Ediţia cu numărul 10 a...

Închide