Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Madonna - Girl Gone Wild (videoclip)

Madonna a lansat videoclipul melodiei Girl Gone Wild, extrasă de pe albumul MDNA ce urmează să apară pe piață pe 26 martie. Printre melodiile pe care regina muzicii pop le-a... Continuare »
Madonna

Madonna

Madonna a lansat videoclipul melodiei Girl Gone Wild, extrasă de pe albumul MDNA ce urmează să apară pe piață pe 26 martie.

Madonna

Printre melodiile pe care regina muzicii pop le-a lansat înainte de apariţia mult-aşteptatului material se numără şi I Don't Give AI Fucked Up şi Falling Free.

Noul album poată semnătura producătorului William Orbit, acelaşi cu care artista a lucrat şi la materialul Ray Of Light, apărut în 1998. De asemenea la noul produs şi-au mai adus contribuţia și artişti precum Mika, LMFAO, Nicki Minaj şi MIA.

Clipul piesei este filmat alb-negru și o surprinde pe Madonna dansând provocator, înconjurată de o trupă de dansatori super sexy. Toată povestea amintește parcă de videoclipuul piesei Alejandro a lui Lady Gaga.

Madonna - Girl Gone Wild

Citește mai multe despre Madonna
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă cel mai nou single The Dandy Warhols - Well They're Gone (audio)

Trupa The Dandy Warhols se pregăteşte de lansarea celui de-al optulea album din carieră. Noul disc se numeşte This Machine...

Închide