Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Madonna - Girl Gone Wild (videoclip)

Madonna

Madonna

Madonna a lansat videoclipul melodiei Girl Gone Wild, extrasă de pe albumul MDNA ce urmează să apară pe piață pe 26 martie.

Madonna

Printre melodiile pe care regina muzicii pop le-a lansat înainte de apariţia mult-aşteptatului material se numără şi I Don't Give AI Fucked Up şi Falling Free.

Noul album poată semnătura producătorului William Orbit, acelaşi cu care artista a lucrat şi la materialul Ray Of Light, apărut în 1998. De asemenea la noul produs şi-au mai adus contribuţia și artişti precum Mika, LMFAO, Nicki Minaj şi MIA.

Clipul piesei este filmat alb-negru și o surprinde pe Madonna dansând provocator, înconjurată de o trupă de dansatori super sexy. Toată povestea amintește parcă de videoclipuul piesei Alejandro a lui Lady Gaga.

Madonna - Girl Gone Wild

Citește mai multe despre Madonna
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă cel mai nou single The Dandy Warhols - Well They're Gone (audio)

Trupa The Dandy Warhols se pregăteşte de lansarea celui de-al optulea album din carieră. Noul disc se numeşte This Machine...

Închide