Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Madonna a lansat melodia I Fucked Up (audio)

Madonna a postat pe pagina sa oficială de Facebook melodia I Fucked Up, extrasă de pe albumul MDNA ce urmează să fie lansat pe 26 martie. Printre melodiile pe care... Continuare »
Madonna

MadonnaMadonna a postat pe pagina sa oficială de Facebook melodia I Fucked Up, extrasă de pe albumul MDNA ce urmează să fie lansat pe 26 martie.

Printre melodiile pe care regina muzicii pop le-a lansat înainte de apariţia mult-aşteptatului material se numără şi I Don't Give A şi Falling Free.

Noul album poată semnătura producătorului William Orbit, acelaşi cu care artista a lucrat şi la materialul Ray Of Light, apărut în 1998. De asemenea la noul produs şi-au mai adus contribuţia și artişti precum Mika, LMFAO, Nicki Minaj şi MIA.

MDNA, albumul cu numărul 12 din cariera artistei, este primul ce va apărea după Hard Candy lansat în 2008 şi vândut în peste 4 milioane de copii în întreaga lume. Hard Candy a fost promovat prin turneul mondial Sticky & Sweet Tour, în cadrul căruia Madonna a susținut un concert şi în România în august 2009.

Madonna - I Fucked Up

Citește mai multe despre Madonna
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lars Ulrich (Metallica) apare în filmul “Hemingway and Gellhorn”

Dintre veteranii rock-ului care cochetează cu filmul vorbim astăzi despre toboșarul trupei Metallica, Lars Ulrich (48 de ani). Pe lângă documentarele...

Închide