Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Concert Machine Head la București

Machine Head va concerta la București în cadrul ediției de anul acesta a festivalului Rock the City, ce se desfășoară în această vară, în perioada 29 iunie- 01 iulie.  Trupa... Continuare »
Machine Head

Machine Head

Machine Head va concerta la București în cadrul ediției de anul acesta a festivalului Rock the City, ce se desfășoară în această vară, în perioada 29 iunie- 01 iulie.  Trupa vine pentru prima dată în România, unde va susține un spectacol mult așteptat de către fani, la Romexpo, București.

Machine Head

Machine Head (Foto: www.facebook.com)

Machine Head este o formație de heavy metal din California, ce a luat naștere în 1991. Componența grupului a suferit o serie de modificări de-alungul timpului, iar în prezent trupa va urca pe scena Rock The City, la București în formula: Flynn (voce, chitară), Duce (bas), Phil Demmel (chitară) și Dave McClain (tobe).

Machine Head - Unto the LocustAlbumul de debut al trupei, ”Burn My Eyes” din 1994  a fost un succes enorm în Europa. În 2002, Machine Head a fost pe punctul de a se destrăma din cauza unor controverse legate de cel de-al 4-lea disc, ”Supercharger”, lansat la trei săptămâni după 11 septembrie 2001. Până în prezent, Machine Head a vândut peste 2,4 milioane de albume în întreaga lume.

Trupa a lansat anul trecut cel de-al șaptelea material discografic. Acesta se intitulează ”Unto the Locust” și a ajuns pe locul 22 în topul Billboard 200. Discul a fost înregistrat în studioul trupei Green Day, Jingletown Studios și a fost produs de Robb Flynn.”Locust” este single extras de pe album, al cărui videoclip îl puteți mai jos.

Abonamentele pentru Rock the City sunt disponibile în rețeaua Eventim, începând de azi, 07 martie 2012, de la ora 16.00.

Preț abonamente - CUMPĂRĂ BILETE

Normal Circle – 180 RON

Golden Circle – 270 RON

VIP – 450 RON

La prețuri se vor adăuga comisioane.

Nu se vor comercializa bilete pentru o singură zi de festival.

Machine Head - ”Locust” (clip oficial)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gossip lansează un nou album

Gossip a dezvăluit că noul material discografic se va intitula ”A Joyful Noise”. De asemenea, Beth Ditto, solista grupului, a...

Închide