Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Machine Head la București

Publicat

pe

Machine Head
Machine Head │ FOTO: www.facebook.com

Machine Head va concerta la București în cadrul ediției de anul acesta a festivalului Rock the City, ce se desfășoară în această vară, în perioada 29 iunie- 01 iulie.  Trupa vine pentru prima dată în România, unde va susține un spectacol mult așteptat de către fani, la Romexpo, București.

Machine Head

Machine Head │ FOTO: www.facebook.com

Machine Head este o formație de heavy metal din California, ce a luat naștere în 1991. Componența grupului a suferit o serie de modificări de-alungul timpului, iar în prezent trupa va urca pe scena Rock The City, la București în formula: Flynn (voce, chitară), Duce (bas), Phil Demmel (chitară) și Dave McClain (tobe).

Machine Head - Unto the LocustAlbumul de debut al trupei, ”Burn My Eyes” din 1994  a fost un succes enorm în Europa. În 2002, Machine Head a fost pe punctul de a se destrăma din cauza unor controverse legate de cel de-al 4-lea disc, ”Supercharger”, lansat la trei săptămâni după 11 septembrie 2001. Până în prezent, Machine Head a vândut peste 2,4 milioane de albume în întreaga lume.

Trupa a lansat anul trecut cel de-al șaptelea material discografic. Acesta se intitulează ”Unto the Locust” și a ajuns pe locul 22 în topul Billboard 200. Discul a fost înregistrat în studioul trupei Green Day, Jingletown Studios și a fost produs de Robb Flynn.”Locust” este single extras de pe album, al cărui videoclip îl puteți mai jos.

Abonamentele pentru Rock the City sunt disponibile în rețeaua Eventim, începând de azi, 07 martie 2012, de la ora 16.00.

Preț abonamente - CUMPĂRĂ BILETE

Normal Circle – 180 RON

Golden Circle – 270 RON

VIP – 450 RON

La prețuri se vor adăuga comisioane.

Nu se vor comercializa bilete pentru o singură zi de festival.

Machine Head - ”Locust” (clip oficial)

Trending