Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Les Elephants Bizarres ”Wish (You were here)” - VIDEOCLIP

Trupa Les Elephants Bizarres a lansat un nou videoclip, ieri 1 Martie, cu ocazia zilei de Mărțișor, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost filmat pentru piesa... Continuare »
Les Elephants Bizzares - Wish (You were here)

Les Elephants Bizzares - Wish (You were here)

Trupa Les Elephants Bizarres a lansat un nou videoclip, ieri 1 Martie, cu ocazia zilei de Mărțișor, pe care îl puteți vedea mai jos.

Les Elephants Bizzares - Wish (You were here)

Les Elephants Bizarres - Wish (You were here) (Foto: www.facebook.com)

Acesta a fost filmat pentru piesa ”Wish (You were here)”, care este soundtrack-ul filmului ”Kiddo” și a fost regizat de Millo Simulov, care a realizat pelicula.

”Kiddo” este filmat în România și spune povestea unei tinere de 19 ani, pasionată de box, care întâmpină numeroase greutăți pentru a ajunge la performanță. Aceasta are o situație materială precară, un frate handicapat și un tată alcoolic care îngreunează drumul spre succes.

Les Elephants Bizarres - ”Wish (You were here)” (clip oficial)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au pus în vânzare biletele la concertul Apocalyptica

Trupa Apocalyptica revine în România pentru un concert în cadrul Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition. Evenimentul va avea...

Închide