Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
Profită de promoție: Vezi reducerile de până la -50% la Stock Busters @ eMAG!

La Mulți Ani Lady Gaga! - VIDEO

Lady Gaga sau Stefani Joanne Angelina Germanotta împlinește astăzi 26 de ani, iar pe pagina de Facebook a postat o poză cu ”tortul” său. Tânăra artistă s-a născut și a... Continuare »
Lady Gaga (sursa foto fashionavecpassion.ro)

Lady Gaga sau Stefani Joanne Angelina Germanotta împlinește astăzi 26 de ani, iar pe pagina de Facebook a postat o poză cu ”tortul” său.

Lady Gaga (sursa foto fashionavecpassion.ro)

Tânăra artistă s-a născut și a crescut în New York, unde a început să cânte de la vârsta de 14 ani în diverse cluburi de noapte. Părinții artistei au susținut-o mereu pe Gaga și chiar o acompaniau pe aceasta în respectivele cluburi pentru că era minoră.

În 2007 Gaga a semnat cu casa de discuri Streamline Records, pentru care a compus. Akon a fost cel care i-a recunoscut abilitățiile vocale și a adus-o la casa sa de discuri Kon Live Distribution.

Lady Gaga - Aniversare 26 de ani

Lady Gaga - Aniversare 26 de ani (Foto: www.facebook.com)

Astfel, în 2008 Lady Gaga lansează albumul de debut ”The Fame” și devine un star internațional. Toate single-urile artistei, ”Just Dance”, ”Poker Face”, ”Bad Romance”, ”Telephone”, ”Alejandro”, ”Born This Way” sau ”Judas” s-au bucurat de un succes nebun.

Până în prezent, Gaga a vândut 23 de milioane de albume și 64 de milioane de single-uri în întreaga lume. A câștigat cinci Premii Grammy, 13 Premii MTV, a fost numită în 2010 de Billboard Artistul Anului și a fost mereu listată de reviste precum Forbes și Time ca fiind una dintre cele mai influente persoane din lume. Lady Gaga este una dintre puținele artiste care au primit distincția ”Albumul de ”Diamant” în Marea Britanie.

Lady Gaga

Lady Gaga a mărturisit în 2010, în cadrul emisiunii lui Jonathan Ross că nu are mulți prieteni în industria muzicală. De fapt prietenii săi sunt muzicieni mai mari decât ea ca vârstă, pe care îi admiră foarte mult, pe care îi asculta când era tânără iar acum are ocazia lucreze cu ei și să primească sfaturi de la ei.

Artista este cunoscută pentru costumațiile sale avangardiste și pentru prestațiile inedite, astfel că în paginile ce urmează am selectat unele dintre cele mai interesante cântări ale lui Lady Gaga.

Just Dance - The Dome 49

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
  • Ghinea

    Foarte fain articolul si videoclipurile puse. Cine zicea despre Lady Gaga cand a aparut ca o sa dispara dupa prima melodie tare s-a inselat...e un fenomen!!!

  • ARABOLU

    Like

CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Garbage - Battle In Me, single nou (audio)

În urmă cu câteva zile Garbage a lansat single-ul Blood for Poppies special pentru Statele Unite și, pentru că așa...

Închide