Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Jay-Z vrea pentru Beyonce un contract de 150 milioane de dolari

Publicat

pe

Beyonce Live
Beyonce Live │ FOTO: www.facebook.com

Se pare că Jay-Z îi pregătește lui Beyonce un turneu mondial în valoare de 150 de milioane de dolari.

Beyonce Live

Beyonce Live │ FOTO: www.facebook.com

Potrivit New York Post, o sursă a declarat că rapper-ul s-a întâlnit cu cei de la Live Nation pentru a stabili un turneu mondial pentru soția sa.

”La câteva săptămâni după nașterea lui Blue Ivy, Jay s-a întâlnit cu Live Nation pentru a discuta un nou turneu pentru Beyonce. Acesta vroia un contract de 150 de milioane de dolari”, a dezvăluit sursa.

În prezent artista este manageriată de casa de discuri a lui Jay-Z, Roc Nation și de Live Nation. În plus, la începutul anului, cântăreața a lăsat de înțeles că este interesată să plece într-un nou turneu mondial. Deși a luat o scurtă pauză după nașterea copilului în ianuarie, artista rămâne foarte activă.

Jay-Z & Kanye West

Jay-Z & Kanye West

În afară de un posibil turneu, se pare că Beyonce ar putea fi judecător în emisiunea The X Factor, versiunea din Statele Unite. Se zvonește că Simon Cowell își dorește atât de mult să o aibă pe artistă în emisiune încât i-a oferit un contract de 500 de milioane de dolari.

Dar toate acestea sunt doar zvonuri, deoarece nici Jay-Z, nici Beyonce nu au făcut vreo declarație oficială despre turneul mondial sau despre emisiunea TV.

Trending