Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Gossip lansează un nou album

Gossip a dezvăluit că noul material discografic se va intitula ”A Joyful Noise”. De asemenea, Beth Ditto, solista grupului, a prezentat single-ul de revenire, ”Perfect World”, ieri seară, la emisiunea... Continuare »
Gossip

Gossip a dezvăluit că noul material discografic se va intitula ”A Joyful Noise”.

Gossip

Gossip (Foto: www.facebook.com)

De asemenea, Beth Ditto, solista grupului, a prezentat single-ul de revenire, ”Perfect World”, ieri seară, la emisiunea lui Zane Lowe de la BBC Radio 1. Puteți asculta piesa mai jos.

”A Joyful Noise” este primul album al formației de la ”Music For Men” din 2009. Discul, produs de Brian Higgins, Xenomania și Mark Ronson, va fi lansat în luna mai.

Gossip

Gossip (Foto: www.facebook.com)

Ditto a declarat pentru NME că i-a plăcut să colaboreze cu Ronson deoarece au foarte multe lucruri în comun.

”Amândoi iubim vocile puternice, de biserică. El iubește muzica country, ceea ce înseamnă foarte mult pentru mine, pentru că, dacă mă gândesc la lucrurile pe le iubesc, muzica country este cu siguranță pe primul loc.”

În plus, artista colaborează cu celebra companie de cosmetice MAC pentru a realiza o linie specială de produse pentru machiaj, ce vor fi lansate în această vară.

Gossip - ”Perfect World”

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rock the City 2012: Machine Head, Godsmack, Black Label Society & alții

Reprezentanţii D&D East Entertainment, organizatorii festivalului Rock the City, au susţinut la Hard Rock Cafe o conferinţă de presă în...

Închide