Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Garbage - Battle In Me, single nou (audio)

În urmă cu câteva zile Garbage a lansat single-ul Blood for Poppies special pentru Statele Unite și, pentru că așa se cade, trupa a revenit cu single-ul Battle In Me special... Continuare »
Garbage

Garbage

În urmă cu câteva zile Garbage a lansat single-ul Blood for Poppies special pentru Statele Unite și, pentru că așa se cade, trupa a revenit cu single-ul Battle In Me special pentru piața din Marea Britanie

Garbage

Garbage (Foto: www.facebook.com)

Ambele piese sunt incluse pe albumulNot Your Kind Of People, primul material de studio al trupei după aproape 7 ani de pauză, programat la lansare pe 15 mai 2012.

”Not Your Kind Of People” a fost înregistrat în Atwater Village din Los Angeles și a fost produs de Garbage și mixat de bateristul grupului, Butch Vig, care este și un producător extrem de cunoscut și apreciat. Albumul se va bucura și de o versiune deluxe care va include următoarele piese ca bonus: ”The One”, ”What Girls Are Made Of”, ”Bright Tonight” și ”Show Me”.

Garbage va concerta anul acesta în cadrul Festivalului B'Estfest Summer Camp.

Detalii complete despre programul și prețul biletelor la Festivalul B'Estfest 2012.

Garbage - Battle In Me

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Garbage
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Promoție 3+1 la biletele show-ului oferit de Groove Armada și Herman Cattaneo la Bucuești

Groove Armada, Hernan Cattaneo şi Dusty Kid vor mixa pe 31 martie 2012 în Pavilionul C6 din cadrul complexului Romexpo...

Închide