Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Frusciante nu va fi alături de Red Hot Chili Peppers la ceremonia Rock and Roll Hall of Fame

Red Hot Chili Peppers va fi inclusă în cadrul ceremoniei de pe 14 aprilie 2012 în Rock and Roll Hall of Fame, însă nu toţi membrii trupei vor participa. Chad... Continuare »
Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili PeppersRed Hot Chili Peppers va fi inclusă în cadrul ceremoniei de pe 14 aprilie 2012 în Rock and Roll Hall of Fame, însă nu toţi membrii trupei vor participa.

Chad Smith, bateristul formaţiei a declarat pentru Billboard.com că fostul chitarist John Frusciante, care a cântat în trupă peste 10 ani nu va participa la ceremonie.

"Mi-a spus că nu se simte confortabil să vină, lucru pe care îl respect. L-am întrebat şi mi-a răspuns "Nu mă simt confortabil cu asta, mult noroc şi mulţumesc de invitaţie." Totul a fost ok. Este genul de om care odată ce a terminat cu un lucru se concentrează pe viitor. Chili Peppers nu se mai află pe radarul său în acest moment."

Cu toate acestea, foştii toboşari Jack Irons şi Cliff Martinez vor participa la gală.

Red Hot Chili Peppers va concerta anul acesta în premieră la Bucureşti. Evenimentul va avea loc pe Arena Naţională pe 31 august 2012. Mai multe detalii despre concert puteţi găsi AICI.

 

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florence And The Machine dezvăluie întâmplări de la petreceri

Florence Welch, de la Florence And The Machine a recunoscut că s-a îmbătat odată foarte de rău și a dat...

Închide