Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Frusciante nu va fi alături de Red Hot Chili Peppers la ceremonia Rock and Roll Hall of Fame

Red Hot Chili Peppers va fi inclusă în cadrul ceremoniei de pe 14 aprilie 2012 în Rock and Roll Hall of Fame, însă nu toţi membrii trupei vor participa. Chad... Continuare »
Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili PeppersRed Hot Chili Peppers va fi inclusă în cadrul ceremoniei de pe 14 aprilie 2012 în Rock and Roll Hall of Fame, însă nu toţi membrii trupei vor participa.

Chad Smith, bateristul formaţiei a declarat pentru Billboard.com că fostul chitarist John Frusciante, care a cântat în trupă peste 10 ani nu va participa la ceremonie.

"Mi-a spus că nu se simte confortabil să vină, lucru pe care îl respect. L-am întrebat şi mi-a răspuns "Nu mă simt confortabil cu asta, mult noroc şi mulţumesc de invitaţie." Totul a fost ok. Este genul de om care odată ce a terminat cu un lucru se concentrează pe viitor. Chili Peppers nu se mai află pe radarul său în acest moment."

Cu toate acestea, foştii toboşari Jack Irons şi Cliff Martinez vor participa la gală.

Red Hot Chili Peppers va concerta anul acesta în premieră la Bucureşti. Evenimentul va avea loc pe Arena Naţională pe 31 august 2012. Mai multe detalii despre concert puteţi găsi AICI.

 

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florence And The Machine dezvăluie întâmplări de la petreceri

Florence Welch, de la Florence And The Machine a recunoscut că s-a îmbătat odată foarte de rău și a dat...

Închide