Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Formațiile Dope D.O.D și Modestep vor urca pe scena B'Estfest 2012

Publicat

pe

Dope DOD, live la Bestfest 2012
Dope DOD, live la Bestfest 2012

Dope DOD, live la Bestfest 2012Hip-hop-erii de la Dope D.O.D şi dubstep-erii de la Modestep vor veni pentru prima oară în România şi vor concerta la B’Estfest Summer Camp 2012. Festivalul va avea loc în perioada 6-8 iulie la B’Estfest Park din Tunari, iar alături de cele două noi confirmări, afişul îi mai include pe Garbage, Pulp, Caro Emerald, The Qemists, Milow, Selah Sue, Mala Vita, Obituary, Andy C, Kreator, Moonspell, Stanton Warriors şi Meshuggah.

Modestep a luat naştere în 2010 și a reuşit rapid să adune un număr impresionant de fani, prin modalitatea originală de a mixa dubstep-ul cu influenţe electro şi rock. „Feel Good”, single-ul de debut, a intrat imediat după lansare în UK Singles Chart şi a fost listat în A Playlist pe BBC Radio – o realizare remarcabilă pentru o trupă de nişă nou-lansată. Succesul a continuat şi cu single-ul „Sunlight”, lansat prin YouTube pe 3 iulie 2011, single care a depăşit 1 milion de vizualizări în numai 4 zile. Dacă 2011 a însemnat concerte la festivaluri precum Bestival, Wireless sau Glastonbury, în vara lui 2012 Modestep va fi prezentă în formula live pentru prima dată în România, la B’Estfest Summer Camp pe 7 iulie.

Modestep - Feel Good

Dope D.O.D. este o trupă tânără originară din Olanda ce s-a remarcat rapid prin intermediul beat-urile agresive de hip-hop cu influenţele dubstep. Succesul internaţional a venit la începutul anului 2011, odată cu lansarea videoclipului pentru piesa „What Happened”, care a depăşit 6 milioane de vizualizări pe YouTube. Acest lucru a adus pe lângă milioane de fani şi aprecierea colegilor de breaslă: rapper-ul american Sean Price (membru Boot Camp Click) s-a arătat încântat de o colaborare cu Dope D.O.D. pentru albumul „Branded”, în timp ce trupe precum Limp Bizkit şi Korn i-au oferit şansa de a-i însoţi în turneele europene. Anul acesta trupa va concerta în premieră pentru publicul român pe 8 iulie la B’Estfest Summer Camp.

Dope D.O.D. - What happened

Programul parțial al evenimentului este:

- 6 iulie: Garbage, The Qemists, Milow, Kreator, Moonspell
- 7 iulie: Stanton Warriors, Selah Sue, Mala Vita, Obituary, Modestep
- 8 iulie: Pulp, Caro Emerald, Andy C, Meshuggah, Dope D.O.D.

Biletele și abonamentele la festival sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, Muzica, librăria Mihai Eminescu şi reţelele afiliate MyTicket.

Abonamentele la B'Estfest 2012 au următoarele prețuri:

- 1 februarie – 15 martie – „early bird” – 215 lei (+ 10 lei voucher pentru camping)
- 16 martie – 5 iulie – 265 lei (+ 15 lei voucher pentru camping)
- La intrare – 285 lei

Biletele B'Estfest 2012 au următoarele preţuri:

- 1 februarie – 15 martie – „early bird” – 95 lei
- În avans – 125 lei
- La intrare 150 lei

Comentează

Trending