Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Florence And The Machine dezvăluie întâmplări de la petreceri

Florence Welch, de la Florence And The Machine a recunoscut că s-a îmbătat odată foarte de rău și a dat foc la camera sa de hotel. Într-un interviu pentru publicația... Continuare »
Florence Welch

Florence Welch, de la Florence And The Machine a recunoscut că s-a îmbătat odată foarte de rău și a dat foc la camera sa de hotel.

Florence And The Machine - Shake It Out Video

Într-un interviu pentru publicația Q Magazine, artista a mărturisit că în timpul unei petreceri a băut 17 pahare de martini și a lăsat să ardă o lumânare în camera sa, care a dus la un incendiu.

Florence and the MachineÎn ciuda flăcărilor, cântăreața era atât de amețită încât a dormit pe tot parcursul incidentului și nu și-a dat seama că și-a ciobit dintele în acea seară.

”Cred că am băut aproape 17 Martini. Mi-am pierdut telefonul, iar rochia mi s-a sfâșiat. Din greșeală am dat foc la camera Hotelului Bowery, unde eram cazată. Când am ajuns la hotel am adormit în rochia mea ruptă, fără telefon și cu dintele ciobit. Când m-am trezit pereții camerei erau negrii, cartea mea de pe noptieră era topită și era multă apă pe podea. Era chiar ultima scenă pe care vroiai să o vezi când ești mahmur.”

Florence Welch a mai recunoscut că a consumat mult de pe cartea de credit, iar băuturile pe care le-a servit în acea noapte alături de Kanye West și Lykke Li au costat-o mai mult decât cheltuielile pentru camera de hotel distrusă.

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nigel Kennedy va cânta la București pe vioara Laufont Guarneri ”del Gesu”

Celebrul violonist britanic Nigel Kennedy va ajunge în România, în luna aprilie. Acesta va fi prezent la București pe 02...

Închide