Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Fleetwood Mac nu mai concertează niciodată!?

Publicat

pe

Fleetwood Mac
Fleetwood Mac │ FOTO: www.fleetwoodmac.com

Mic Fleetwood, fondatorul trupei Fleetwood Mac a mărturisit că nu crede că formația va mai pleca într-un turneu vreodată.

Fleetwood Mac

Fleetwood Mac │ FOTO: www.fleetwoodmac.com

Bateristul a declarat, într-un interviu pentru Playboy, că este puțin probabil ca trupa să se reunească pentru a înregistra un nou material sau pentru pleca în turneu pe o perioadă mai lungă, deoarece solista, Stevie Nicks este obsedată de cariera sa solo.

Fleetwood a mai dezvăluit că anul trecut au existat planuri de reuniune, pe care Nicks le-a refuzat întrucât vrea să se concentreze numai pe proiectul său solo.

”Nu cred că Fleetwood Mac va mai pleca în turneu vreodată, dar eu sper că vom mai concerta. Am repetat și ne-am pregătit pentru un turneu din 2010. Trebuia să plecăm în 2011, dar am amânat cu un an pentru Stevie Nicks și Lindsey Buckingham care trebuie să-și promoveze albumele solo.”

Fleetwood Mac

Fleetwood Mac │ FOTO: www.fleetwoodmac.com

De asemenea, Fleetwood a declarat că mereu a susținut proiectele solo ale colegilor săi atâta timp cât trupa rămânea unită, dar în prezent un nou turneu al grupului depinde de Nicks, care este prinsă cu discul solo.

”Îi înțeleg situația. Plecând în turneul de promovare al albumului solo are posibilitatea să fie ea, fără compromisuri. Nu trebuie să-și mai facă griji că îi cerem să facă ceva. A devenit obsedată cu acest album într-un mod drăguț, dar incomod.”

Comentează

Trending