Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Fleetwood Mac cânta cu jucării sexuale pe scenă

Publicat

pe

Mick Fleetwood
Mick Fleetwood │ FOTO: www.go386.com

Mick Fleetwood de la Fleetwood Mac a dezvăluit că la primele concerte pe care le-au susținut au adus un vibrator pe scenă.

Mick Fleetwood

Mick Fleetwood │ FOTO: www.go386.com

Membrul fondator al grupului a declarat pentru Playboy că el și basistul John McVie au fost atât de hotărâți ca trupa să impresioneze la concerte încât au adus un vibrator mare pentru a ”condimenta” spectacolele.

”Am vrut să ne diferențiem de celelalte trupe tradiționale de blues din Marea Britanie. Obișnuiam să cânt cu un vibrator masiv lipit pe setul meu de tobe în așa fel încât să se miște pe tot parcursul prestației.”

Fleetwood Mac

Fleetwood Mac │ FOTO: www.fleetwoodmac.com

Artistul a mai precizat că deși folosirea unei jucării sexuale pe scenă sună incitant pentru unii, au existat oameni în public care nu au fost deloc încântați de prestație. Fleetwood a povestit că din cauza vibratorului erau să fie omorâți de departamentul șerifului din Texas, când au concertat pentru un colegiu creștin.

Recent, Fleetwood a mărturisit că nu crede că trupa va mai concerta vreodată deoarece solista Stevie Nicks este prea ocupată cu cariera solo – MAI MULT

Trending