Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

EXIT Festival - noi confirmări și bilete la pachet 4+1 gratis

Publicat

pe

Plan B, Avicii, Felix Da Housecat și Totally Enormous Extinct Dinosaurs vor concerta la EXIT Festival în această vară în Serbia. Nu numai atât, dar o nouă ofertă 4 bilete + 1 gratis încurajează tinerii să vină la Novisad în număr cât mai mare.

Plan B

Plan B sau Ben Drew - vocalist, compozitor, raper, actor și regizor de film, s-a afirmat odată cu lansarea mult apreciatului album hip-hop „Who Needs Actions When You Got Words” în 2006.  Următorul său proiect, „The Defamation of Strickland Banks” duce ascultătorul în călătoria unui om care nu se descurcă foarte bine cu succesul și căruia i se ineacă corăbiile. Lansat în 2012, albumul a devenit al cincilea cel mai bine vândut material al acelui an și prezența lui a persistat în top și în 2011. Conținând hit-uri scrise cu măiestrie precum „Stay Too Long”, „Prayin” și „The Recluse”, premiile nu au ezitat să apară atât pentru artist, cât și pentru album. Plan B va urca pe scena principală sâmbătă, pe 14 iulie.

Avicii

Unul dintre cei mai buni DJ de la ora actuală, Avicii, va urca pe Dance Arena joi, pe 12 iulie. Nu e nevoie de o prezentare prea elaborată pentru că Avicii este un star al scenei de muzică electronică, plasându-se în top 10 al Top-ului DJ0ilor 2011 la numai 21 de ani. Single-ul său „Levels” a ajuns în top 10 în paisprezece tări europene. Originar din Suedia și lansându-se încă din anul 2008 cu un remix al coloanei sonore pentru jocul video Lazy Jones, Avicii a lansat primul său material alături de Strike Recordings intitutal „Lazy Face”. Piesa „Sunshine” lansată recent în colaborare David Guetta a fost nominalizată pentru Grammy în categoria  Best Dance Recording.

Felix Da Housecat

O revenire intrigantă la Dance Arena de la EXIT Festival este Felix Da Housecat - cel care a adus una dintre cele mai relevante inovașii de sound în curentul Electro. Albumul din 2001, „Kittenz and Thee Glitz” a dus muzica dance pe noi culmi prin colaborările cu Miss Kittin pentru „Silver Screen” și „Madame Hollywood”. Felix Da Housecat are muzica în sânge și lumea a recunoscut acest lucru rapid. A fost onorat cu două nominalizări la Grammy. Felix este unul din pionierii muzicii electronice și abia așteptăm să-l vedem dominând scena și ringul de dans de la EXIT.

Totally Enornmous Extinct Dinosaurs (TEED)

Primele două EP-uri ale lui TEED lansate în 2009 și 2010 au stârnit masele, iar în mai va avea loc lansarea albumului de debut. Publicul trebuie să se pregătească de audiții exclusive pe Dance Arena. Cea mai mare aventură a fost excursia în Congo unde a lucrat cu muzicieni locali drept producător, fiind invitat de către Damon Albarn și Oxfam în proiectul lor pentru LP.

Bilete 4+1 gratis

Când vine vorba de festivale muzicale, principiul care funcționează de cele mai multe ori este „cu cât mai mulți, cu atât mai bine!” Cei care nu au cumpărat încă bilete pentru Exit Festival au ocazia să profite de oferta 4+1 între 19 martie și 15 aprilie. La cumpărarea a 4 bilete, al cincilea este gratis! Biletele se pot cumpăra de pe www.etickets.to/exit

Cei care vor cumpăra bilete până pe 1 aprilie vor intra automat în programul de loialitate Tribul Exit 2013 care implică recompense pentru festivalul de anul viitor.

Line-up

Guns N’ Roses, New Order, Plan B, Avicci, Richie Hawtin, Gossip, Wolfmother, Luciano, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Azari & III live, Buraka Som Sistema, Art Department, Maceo Plex, Reboot live, Brodinksi, Kenny Larkin, Robert Dietz, When Saints Go Machine, Maayan Nidam…. și lista nu a fost încă definitivată.

Trending