Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Evgeni Plushenko şi Edvin Marton vorbesc despre spectacolul Kings on Ice

Publicat

pe

evgeni-plushenko-edvin-marton
evgeni-plushenko-edvin-marton

Patinatorul Evgeni Plushenko şi violonistul Edvin Marton au susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia au discutat atât despre cele două spectacole Kings On Ice, cât şi despre proiectele lor de viitor. Cea de-a patra ediţie Kings On Ice va avea loc pe 7 aprilie, la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucureşti şi va include doua reprezentaţii: de la ora 15:00 şi de la ora 20:00.

evgeni-plushenko-edvin-marton

Campionul olimpic Evgeni Plushenko a ţinut să-şi liniştească publicul referitor la operaţia recentă ce îl va ţine departe de gheaţă o perioadă:

“Acum două săptămâni m-am operat la genunchi şi, după cum vedeţi, pot să merg, am început să alerg, pot să patinez... După operaţie, săriturile mele sunt la fel şi, dacă sunt la fel, e suficient, pentru moment!”

Despre Olimpiada din 2014, de la Sochi, Evgeni a mărturisit că, mai presus de toate, îşi doreşte să schimbe mentalitatea sportivilor din prezent:

“Vreau să fac mai mult pentru patinajul artistic şi pentru mine. Aş vrea să schimb modul de a gândi al patinatorilor: să patineze cât mai mult dacă le place competiţia. Mie îmi place competiţia. Am nevoie de atmosferă, de adrenalină. Îmi place să lupt, pe gheaţă sunt un luptător. Am patinat cu mulţi patinatori, reprezentanţi ai câtorva generaţii de acum, dar simt că pot să mai concurez, sunt încă numărul 1. Aş vrea deci să mai merg la o Olimpiadă, ar fi a patra. Nimeni nu a mai făcut asta vreodată. Şi dacă voi fi pe podium în 2014, la Sochi, va fi minunat, dar, evident, eu voi lupta pentru primul loc. Mă voi strădui, voi avea 31 de ani atunci şi niciun patinator nu a mai patinat în competiţii până la vârsta asta...”

La rândul său, Edvin Marton a vorbit despre programul evenimentului Kings on Ice:

"Am compus o piesă nouă pentru final. E foarte important pentru mine ca oamenii care vin la spectacol să audă piese noi (...) şi să nu uităm marile hituri din trecut".

Violonistul a susţinut iarna trecută un spectacol la Sala Palatului din Bucureşti în cadrul Galei Crăciun Vienez. - Galeria foto şi recenzia evenimentului.

Line-up-ul evenimentului Kings on Ice 2012:

  • Individual: Evgeni Plushenko, Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri, Laura Lepisto
  • Perechi: Ekaterina Bobrova - Dmitri Soloviev, Vera Bazarova - Yuri Larionov, Fiona Zaldua - Dmitri Sukhanov, Ekaterina şi Alexander Chesna.
  • Muzica: Edvin Marton

Biletele la Kings on Ice 2012:

Biletele se găsesc la patinoarul Mihai Flamaropol, în rețeaua Diverta și online pe www.myticket.ro la următoarele preţuri: 100, 150, 200, 250, 350 și 400 de lei.

Comentează

Trending