Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Counting Crows anunță un nou album

Publicat

pe

Counting Crows
Counting Crows │ FOTO: www.visionaryartistrymag.com

Counting Crows a anunțat lansarea primului album din ultimii patru 4 ani. Acesta se intitulează ”Underwater Sunshine” și va apărea pe 10 aprilie.

Counting Crows (sursa foto visionaryartistrymag.com)

Materialul reprezintă o colecție de cover-uri interpretate de formație în stilul inconfundabil.

Coperta-album-Counting-Crows-Underwater-Sunshine-sursa-foto-innocentwords.com”Sunt milioane de piese bune compuse în fiecare zi, pe care le descoperi și îți dorești ca prietenii să le aprecieze la fel de mult ca tine. Piesele de pe album sunt atât ale unor trupe vechi, cât și ale unor formații noi. Astfel, discul conține melodii din anii 60 și până în prezent. Toate sunt minunate, iar cu această ocazie vor fi asculte de și mai multe persoane.”, a declarat Adam Duritz.

Printre artiștii aleși de Counting Crows se numără Big Star, Gram Parsons, Tender Mercies, Kasey Anderson și The Faces.

În plus, ”Underwater Sunshine” este primul material lansat de formație independent. Iar în acest spirit independent, fanii pot descărca gratuity piesa ”Mercy”, de pe site-ul grupului - www.countingcrows.com

”Dacă vă întrebați de nu am compus propriul album, răspunsul este simplu, pentru că am vrut să-l facem pe ACESTA. Acum avem libertatea creației de a lansa un astfel de disc și de a oferi fanilor mai multă muzică ca niciodată.”, a mai adăugat Duritz.

Trending