Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Concert Red Hot Chili Peppers - biletele la gazon sunt sold out!

S-au înregistrat vânzări record la biletele pentru concertul pe care trupa Red Hot Chili Peppers îl va susține în România. Până în acest moment biletele disponibile pe gazon sunt SOLD... Continuare »
Red Hot Chili Peppers concerteaza la Bucuresti

Red Hot Chili Peppers concerteaza la BucurestiS-au înregistrat vânzări record la biletele pentru concertul pe care trupa Red Hot Chili Peppers îl va susține în România. Până în acest moment biletele disponibile pe gazon sunt SOLD OUT. Evenimentul este programat pentru data de 31 august pe Arena Naţională din Bucureşti - detalii concert RHCP la București!

Interesul publicului român faţă de show-ul trupei americane stabileşte noi recorduri de vânzări, ritmul de achiziţionare a biletelor fiind mai mare chiar decât cel întâlnit în cazul concertelor Depeche Mode sau Madonna. După epuizarea şi celor 500 de bilete cu care a fost suplimentata categoria Gold Circle, cele mai multe comenzi de bilete s-au înregistrat pentru categoria Gazon, care este la rândul său foarte aproape de a fi declarată sold-out, mai fiind disponibile doar câteva sute de bilete.

Prezentat de Ursus şi organizat de Emagic, concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti va avea loc pe 31 august 2012, pe Arena Naţională. Preţurile biletelor variază între 130 de lei (Gazon) şi 495 lei (tribună VIP), principalele puncte de vânzare a acestora fiind site-ul www.MyTicket.ro, magazinele Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului precum şi reţelele afiliate MyTicket.ro.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cuantune - Tonight (videoclip)

Cuantune a lansat clipul piesei Tonight, melodie compusă de Elizabeth și Cruxfader, în parteneriat cu Michael Acker (bas) şi Alexandru...

Închide