Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Concert Red Hot Chili Peppers - biletele la gazon sunt sold out!

S-au înregistrat vânzări record la biletele pentru concertul pe care trupa Red Hot Chili Peppers îl va susține în România. Până în acest moment biletele disponibile pe gazon sunt SOLD... Continuare »
Red Hot Chili Peppers concerteaza la Bucuresti

Red Hot Chili Peppers concerteaza la BucurestiS-au înregistrat vânzări record la biletele pentru concertul pe care trupa Red Hot Chili Peppers îl va susține în România. Până în acest moment biletele disponibile pe gazon sunt SOLD OUT. Evenimentul este programat pentru data de 31 august pe Arena Naţională din Bucureşti - detalii concert RHCP la București!

Interesul publicului român faţă de show-ul trupei americane stabileşte noi recorduri de vânzări, ritmul de achiziţionare a biletelor fiind mai mare chiar decât cel întâlnit în cazul concertelor Depeche Mode sau Madonna. După epuizarea şi celor 500 de bilete cu care a fost suplimentata categoria Gold Circle, cele mai multe comenzi de bilete s-au înregistrat pentru categoria Gazon, care este la rândul său foarte aproape de a fi declarată sold-out, mai fiind disponibile doar câteva sute de bilete.

Prezentat de Ursus şi organizat de Emagic, concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucureşti va avea loc pe 31 august 2012, pe Arena Naţională. Preţurile biletelor variază între 130 de lei (Gazon) şi 495 lei (tribună VIP), principalele puncte de vânzare a acestora fiind site-ul www.MyTicket.ro, magazinele Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului precum şi reţelele afiliate MyTicket.ro.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cuantune - Tonight (videoclip)

Cuantune a lansat clipul piesei Tonight, melodie compusă de Elizabeth și Cruxfader, în parteneriat cu Michael Acker (bas) şi Alexandru...

Închide