Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Concert Pasărea Colibri la Hard Rock Cafe

Pasărea Colibri va concerta pe 26 aprilie pe scena de la Hard Rock Cafe. În formula Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & band, trupa îşi va încânta şi de... Continuare »
Concert-Pasarea-Colibri-la-Hard-Rock-Cafe-26-aprilie

Concert-Pasarea-Colibri-la-Hard-Rock-Cafe-26-apriliePasărea Colibri va concerta pe 26 aprilie pe scena de la Hard Rock Cafe. În formula Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & band, trupa îşi va încânta şi de această dată publicul cu melodii celebre precum “Ploaia care va veni”, “Vinovaţii fără vină”, “Miruna”, “Mielu”, “Eşarfă în dar” sau “Andrii Popa”.

Povestea Pasărea Colibri a început în 1992 în cadrul unui eveniment de la Râmnicu-Vâlcea, la care Florian Pittiș, în calitate de prezentator, i-a invitat pe scenă pe Baniciu şi Vintilă alături de care a rămas să cânte. După spectacol l-au cooptat în grup şi pe Vlady Cnejevici şi aşa a luat naştere trupa. Cu timpul Pasărea Colibri a devenit una dintre cele mai importante trupe de folk/rock din România.

La sfârșitul anului trecut formația a susținut la Sala Palatului din București un concert în cadrul căruia a sărbătorit cei 19 ani de carieră în muzică.

Vezi cum a fost la concertul aniversar Pasărea Colibri de la Sala Palatului.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor şi online pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro la următoarele preţuri:

  • Categoria VIP – 120 lei (întâlnire & poza cu trupa, afiş & CD cu autograf)
  • Categoria I – 90 lei - loc la mese, în fața scenei (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe)
  • Categoria II – 70 lei - loc la mese (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe)

Citește mai multe despre Mircea BaniciuMircea VintilăPasărea Colibri
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert aniversar Mandinga în Grădina de Vară din Herăstrău

Mandinga, reprezenta României la Eurovision 2012, aniversează anul acesta 10 ani de carieră în muzică. Evenimentul va fi sărbătorit cum...

Închide