Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Lostprophets la București - ANULAT

Publicat

pe

Lost Prophets
Lost Prophets │ FOTO: www.facebook.com

UPDATE: Trupa nu va mai concerta anul acesta la București, anunță organizatorii evenimentului.

Trupa Lostprophets revine la București pentru a concerta în această vară la Rock The City. Festivalul se va desfășura la Romexpo în perioada 29 iunie - 01 iulie. Grupul a mai fost prezent în 2006, când a susținut un spectacol la Arenele Romane.

Lost Prophets

Lost Prophets │ FOTO: www.facebook.com

Lostprophets este o trupă de alternativ ce cântă din 1997, când vocalistul Ian Watkins și chitaristul Mike Lewis au decis să pună bazele unui grup. Cei doi vor fi acompaniați la Rock the City de Jamie Oliver, Lee Gaze, Stuart Richardson și Luke Johnson.

Lostprophets - Weapons

Lostprophets - Weapons

La începutul anului trecut grupul a intrat în studioul de înregistrări pentru a lucra la cel de-al 5-lea material discografic. Albumul, intitulat ”Weapons” va apărea anul acesta pe 2 aprilie. Trupa a lucrat cu producătorul Ken Andrews în studioul NRG Recording Studios, din Hollywood, California.

În luna februarie, Lostprophets a prezentat primul single extras de pe disc,”Bring Em’ Down”, pe care îl puteți asculta mai jos. În plus, fanii pot descărca gratuit de pe pagina de Facebook a formației - http://www.facebook.com/lostprophets - piesa ”Better Off Dea”, inclusă pe noul album. Cântecul a fost foarte apreciat, fiind prezentat de Zane Lowe de la BBC Radio 1 ca cel mai bun cântec din lume.

Abonamentele pentru Rock the City sunt disponibile în rețeaua Eventim, începând de azi, 07 martie 2012, de la ora 16.00.

Preț abonamente - CUMPĂRĂ BILETE

Normal Circle – 180 RON

Golden Circle – 270 RON

VIP – 450 RON

La prețuri se vor adăuga comisioane.

Nu se vor comercializa bilete pentru o singură zi de festival.

Lostprophets - ”Bring Em' Down”

Trending