Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Black Label Society la București

Publicat

pe

Black Label Society
Black Label Society │ FOTO: www.facebook.com

Black Label Society vine pentru prima dată în România în această vară. Trupa va fi prezentă la festivalul Rock the City de anul acesta, ce se desfășoară în perioada 29 iunie - 01 iulie 2012, la Romexpo, București.

Black Label Society

Black Label Society │ FOTO: www.facebook.com

Black Label Society a fost formată de Zakk Wylde în 1998, iar de-alungul timpului a suferit foarte multe modificări. Trupa se va prezenta la Rock the City în următoarea formulă: Zakk Wylde, John DeServio,Nick Catanese și Chad Szeliga.

Black Label Sciety - The Song Remains Not The SameÎn 2007, Zakk Wylde a plecat în turneu alături de Ozzy Osbourne, iar DeServio și Catanese au pus bazele propriile trupe, Cycle of Pain și respectiv Speed X din care face parte și Mike Stone de la Queensryche.

În mai anul trecut Black Label Society a lansat cel de-al 9-lea material, ”The Song Remains Not The Same”, al cărui titlu face referire la una dintre trupele preferate ale lui Wylde, Led Zeppelin.

Într-un interviu pentru ESPN, artistul a dezvăluit că anul acesta lucrează la DVD-ul ”Unblackened”. Mai jos puteți vedea clipul pentru single-ul ”Overlord”.

Abonamentele pentru Rock the City sunt disponibile în rețeaua Eventim, începând de azi, 07 martie 2012, de la ora 16.00.

Preț abonamente - CUMPĂRĂ BILETE

Normal Circle – 180 RON

Golden Circle – 270 RON

VIP – 450 RON

La prețuri se vor adăuga comisioane.

Nu se vor comercializa bilete pentru o singură zi de festival.

Black Label Society – ”Overlord” (clip oficial)

Trending