Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Concert Bere Gratis în Jukebox Venue

Trupa Bere Gratis va susţine pe 8 martie în Jukebox Venue un concert special dedicat Zilei Femeii. Cei prezenţi la eveniment vor avea ocazia să asculte atât piesele mai vechi... Continuare »
Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)

Bere Gratis in JukeboxTrupa Bere Gratis va susţine pe 8 martie în Jukebox Venue un concert special dedicat Zilei Femeii.

Cei prezenţi la eveniment vor avea ocazia să asculte atât piesele mai vechi ale trupei cât şi cele mai noi compoziţii printre care şi melodia “Ringul de dans”.

Bere Gratis şi Jukebox Venue au pregătit o seară deosebită şi plină de surprize tuturor femeilor. Accesul publicului se realizează începând cu ora 20:00.

Biletele s-au pus în vânzare în Reţeaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, online pe eventim.ro şi la Jukebox Venue (strada Turturelelor nr. 11). Preţul unui bilet este de 40 de lei aşezat şi de 20 de lei în picioare.

Bere Gratis - Ringul de dans

Citește mai multe despre Bere Gratis
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Les Elephants Bizarres ”Wish (You were here)” - VIDEOCLIP

Trupa Les Elephants Bizarres a lansat un nou videoclip, ieri 1 Martie, cu ocazia zilei de Mărțișor, pe care îl...

Închide