Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Concert aniversar Mandinga în Grădina de Vară din Herăstrău

Mandinga, reprezenta României la Eurovision 2012, aniversează anul acesta 10 ani de carieră în muzică. Evenimentul va fi sărbătorit cum se cuvine în cadrul unui concert pe 31 mai de... Continuare »
mandinga - concert aniversar de 10 ani

mandinga - concert aniversar de 10 aniMandinga, reprezenta României la Eurovision 2012, aniversează anul acesta 10 ani de carieră în muzică. Evenimentul va fi sărbătorit cum se cuvine în cadrul unui concert pe 31 mai de la ora 19.30 în Grădina de Vară a parcului Herăstrău din Bucureşti.

De-a lungul timpului, Mandinga a reuşit să devină una dintre cele mai apreciate trupe din România, grație stilului original de a îmbina muzica latino cu accente dance şi dansul.

Concertul aniversar va fi structurat în două părţi: prima va cuprinde proiecţii cu cele mai importante momente din cei 10 ani de existenţă și reprezentații live alături de invitați speciali, iar în cea de-a doua parte, Mandinga va lansa noul material discografic “Club de Mandinga”, album ce va încinge atmosfera în cluburi în această vară.

Bilete la concertul aniversar Mandinga:

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim, magazinele Diverta, Domo, librăriile Humanitas şi Cărturești şi online pe eventim.ro la următoarele preţuri:

  • VIP: 150 lei
  • Regular: 50 lei

Mandinga - Zeleilah

Citește mai multe despre Mandinga
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fleetwood Mac cânta cu jucării sexuale pe scenă

Mick Fleetwood de la Fleetwood Mac a dezvăluit că la primele concerte pe care le-au susținut au adus un vibrator...

Închide