Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Concert aniversar Mandinga în Grădina de Vară din Herăstrău

Mandinga, reprezenta României la Eurovision 2012, aniversează anul acesta 10 ani de carieră în muzică. Evenimentul va fi sărbătorit cum se cuvine în cadrul unui concert pe 31 mai de... Continuare »
mandinga - concert aniversar de 10 ani

mandinga - concert aniversar de 10 aniMandinga, reprezenta României la Eurovision 2012, aniversează anul acesta 10 ani de carieră în muzică. Evenimentul va fi sărbătorit cum se cuvine în cadrul unui concert pe 31 mai de la ora 19.30 în Grădina de Vară a parcului Herăstrău din Bucureşti.

De-a lungul timpului, Mandinga a reuşit să devină una dintre cele mai apreciate trupe din România, grație stilului original de a îmbina muzica latino cu accente dance şi dansul.

Concertul aniversar va fi structurat în două părţi: prima va cuprinde proiecţii cu cele mai importante momente din cei 10 ani de existenţă și reprezentații live alături de invitați speciali, iar în cea de-a doua parte, Mandinga va lansa noul material discografic “Club de Mandinga”, album ce va încinge atmosfera în cluburi în această vară.

Bilete la concertul aniversar Mandinga:

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim, magazinele Diverta, Domo, librăriile Humanitas şi Cărturești şi online pe eventim.ro la următoarele preţuri:

  • VIP: 150 lei
  • Regular: 50 lei

Mandinga - Zeleilah

Citește mai multe despre Mandinga
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fleetwood Mac cânta cu jucării sexuale pe scenă

Mick Fleetwood de la Fleetwood Mac a dezvăluit că la primele concerte pe care le-au susținut au adus un vibrator...

Închide