Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Concert acustic Vița de Vie în Jukebox Venue

vita-de-vie

Viţa de Vie sărbătoreşte 15 ani de carieră în muzică printr-un concert acustic pe 20 martie la Opera Naţională din Bucureşti. Deoarece show-ul acesta este sold-out, trupa va concerta și pe 23 martie în Jukebox Venue.

vita-de-vie

Astfel cei ce nu au mai prins bilete la evenimentul de la Opera Naţională au ocazia să participe la spectacolul acustic din Jukebox Venue ce va avea loc începând cu ora 21.00.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, Librăriile Humanitas şi Cărturești, Sala Palatului şi online pe www.eventim.ro la preţul de 40 lei.

Citește mai multe despre Vita de Vie
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă cel mai nou single Garbage (audio)

Garbage a lansat single-ul Blood for Poppies extras de pe albumul „Not Your Kind Of People”, primul material de studio...

Închide