Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Caro Emerald, premiată la Gala ECHO (video)

Caro Emerald a fost recompensată cu trofeul „Best Internaţional Newcomer” în cadrul Galei de decernare a Premiilor Echo 2012, desfăşurată săptămâna trecută la Berlin. La aceeaşi gală, Marilyn Manson a... Continuare »
Caro-Emerald -Gala Echo

Caro Emerald a fost recompensată cu trofeul „Best Internaţional Newcomer” în cadrul Galei de decernare a Premiilor Echo 2012, desfăşurată săptămâna trecută la Berlin.

Caro-Emerald -Gala Echo

La aceeaşi gală, Marilyn Manson a susţinut un moment exploziv alături de Rammstein. Vezi înregistrarea momentului.

Trofeul Echo este al doilea premiu câştigat de artistă în acest an după distincţia Goldene Kamera acordată de revista Horzu ce onorează excelența în televiziune, muzică şi film.

Caro Emerald și-a început cariera în muzică odată cu lansarea single-ului Back It Up. Albumul de debut, Deleted Scenes from the Cutting Room Floor, a stabilit un record absolut în 2010, staționând pe prima poziție în topul albumelor din Olanda, timp de 30 de săptămâni, spulberând recordul lui Michael Jackson cu Thriller, care a fost lider 29 de săptămâni. Acest material a devenit cel mai bine vândut album din Olanda în 2010, cu peste 270.000 de copii.

În prezent cântăreața a încheiat o serie de concerte sold-out în Marea Britanie şi se pregăteşte de un turneu de festivaluri, care o va aduce vara aceasta pentru prima dată şi în România, în cadrul B’Estfest Summer Camp.  - Detalii complete despre programul şi preţul biletelor la Festivalul B’Estfest 2012.

În cadrul Galei Echo, Caro Emerald a interpretat alături de Dionne Bromfield, Aura Dione, Ivy Quaino şi Ina Müller piesa Valerie, un tribut adus lui Amy Winehouse.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Caro Emerald
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Liars lansează un nou album

Trupa Liars a confirmat că va lansa un nou material discografic în vară. Grupul nu a dezvăluit încă titlul albumului,...

Închide