Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

byron va lansa DVD-ul Live Underground în The Silver Church

Mult așteptatul DVD Live Underground, înregistrat de byron în Salina Turda, va fi lansat oficial pe 3 mai 2012 în clubul The Silver Church. Pe 27 noiembrie 2010, byron a... Continuare »
Concert-Byron-Mina-Rudolf-Salina-Turda-credit-foto-Dan-Predescu

Mult așteptatul DVD Live Underground, înregistrat de byron în Salina Turda, va fi lansat oficial pe 3 mai 2012 în clubul The Silver Church.

Concert-Byron-Mina-Rudolf-Salina-Turda-credit-foto-Dan-Predescu

Pe 27 noiembrie 2010, byron a coborât în Salina Turda, unde a susținut un concert în amfiteatrul din mina Rudolf, la peste 100 de metri adâncime. Întregul spectacol a fost filmat în high definition.

În cadrul evenimentului, trupa s-a bucurat de prezența unor invitați speciali precum Ioana Mintulescu, Nicu Alifantis, Rene Popescu și Alex Gorneanu. Playlist-ul a fost unul inedit deoarece a inclus și piese în primă audiție, iar byron a dezvăluit varianta de pe DVD a piesei ”Far Away”, pe care o puteți vedea mai jos.

În plus, byron este prima trupă rock românească care a realizat o înregistrare a unui concert în format Blu-Ray. DVD-ul va include un documentar și un ”making of”, iar AICI puteți vedea o galerie cu fotografii realizate în timpul filmărilor spectacolului.

byron - Far Away Live Underground 2011

Citește mai multe despre byronNicu Alifantis
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Damon Albarn are un nou clip - VIDEO

Damon Albarn a dezvăluit primul single extras de pe materialul compus pentru opera sa ”Dr Dee”. Single se intitulează ”The...

Închide