Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bob Dylan înregistrează un album nou (audio)

Publicat

pe

Bob Dylan
Bob Dylan

Bob DylanBob Dylan lucrează la un nou album, ce de-al 35-lea din cariera sa.

Potrivit Times Aspen, legendarul cântăreț a înregistrat material nou în studioul compozitorului Jackson Browne din Los Angeles.

Într-un interviu acordat ziarului, David Hidalgo (membru al trupei Los Lobos), cu care artistul a colaborat la albumul Christmas Through The Heart (2009), a declarat despre producerea noului disc, la care a participat de asemenea:

"A fost o experienţă grozavă. Fiecare lucru a fost diferit, iar toate abordările, de asemenea, complet diferite. Este uimitor cum poate să-şi menţină creativitatea. Nu-mi dau seama cum reuşeşte."

Deşi în acest moment nu se ştiu detalii despre numele şi data de lansare a noului material, Hidalgo a lăsat să se înţeleagă că soundul va îngloba și influenţe mexicane, de care Dylan este foarte mândru.

Bob Dylan a lansat de-a lungul carierei 34 albume de studio. La începutul acestui an a apărut pe piaţă discul Chimes Of Freedom: Songs Of Bob Dylan Honouring 50 Years Of Amnesty Internaţional, un album ce aniversează cei 50 de ani dedicaţi de Dylan muzicii. Materialul cuprinde piesele favorite ale artistului interpretate de artişti precum Adele, Miley Cyrus, My Chemical Romance sau Queens Of The Stone Age.

Miley Cyrus featuring Johnzo West - "You're Gonna Make Me Lonesome When You Go"

Trending