Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Blink 182 vorbește despre ”Neighborhoods”

Publicat

pe

Mark Hoppus de la Blink-182 susține că cel mai recent album al trupei, ”Neighborhoods” conține unele dintre cele mai bune piese pe care le-au compus vreodată.

Blink-182-sursa-foto-framework.latimes.com

Trupa de pop-punk a revenit în septembrie anul trecut cu noul material, după o pauză de opt ani. Într-un interviu pentru NME, Hoppus a dezvăluit că au fost foarte atenți la piesele de pe disc, deoarece au luat pauză într-un moment de succes și nu vroiau ca reuniunea să fie dezamăgitoare.

Mark Hoppus (sursa foto mtv.com)”Am fost plecați cinci ani, iar până am realizat ”Neighborhoods” s-au făcut opt ani de la ultimul album lansat, deci nici nu știam dacă oamenilor le va mai păsa sau nu. Răspunsul fanilor este minunat și sunt încântați de album, deci nu am putea fi mai fericiți.”

În plus, Hoppus a dezvăluit că trio-ul s-a apucat deja de un nou disc.

”Am început să compunem, dar separat. Încă nu ne-am strâns ca trupă să punem cap la cap materialele, dar compunem. Nu știu ce sound va avea albumul, totul este atât de nou.”

Luna trecută, Blink-182 a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Clipul a fost realizat pentru piesa ”After Midnight”, extrasă de pe albumul ”Neighborhoods”.

Blink-182 – After Midnight (Clip oficial)

Trending