Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Biletele la concertele Blaze Bayley și T.Rex, mai ieftine cu 30%

Publicat

pe

T Rex si Bayley - bilete reduse
T Rex si Bayley - bilete reduse

Fanii muzicii rock au ocazia să cumpere bilete la Blaze Bayley şi T.Rex mai ieftine cu 30 de procente!

Blaze Bayley, fosta voce a grupului Iron Maiden va concerta pe 23 martie la Silver Church. 6 zile mai târziu pe scena de la Hard Rock Cafe vor urca cei de la T.Rex. Pentru aceste 2 concerte, organizatorii oferă o reducere pentru toţi cei ce cumpăra un bilet.

T Rex si Bayley - bilete reduse
În perioada 8-11 martie 2012, oricine cumpără un bilet la unul dintre aceste 2 concerte va beneficia de o reducere de 30%. Promoţia se aplică tuturor categoriilor de bilete şi este valabilă în reţeaua BILETOO la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro şi www.bilet.ro.

Blaze Bayley, fostul solist al formaţiei britanice Iron Maiden promite la București un regal rock, din setlist-ul căruia nu vor lipsi piese din repertoriul Iron Maiden, precum: "When 2 Worlds Collide", "Futureal", "Virus", "Look for The Truth", "Man on The Edge" şi "The Clansman". În deschidere va evolua formaţia italiană D.B Stroyer Band.

Legendara trupă T.Rex, care a făcut istorie pe scena glam în anii '70, va oferi un show de senzaţie în Hard Rock Cafe pe 29 martie. Potrivit tobarului Paul Fenton: "Publicul se simte foarte bine la show-urile noastre, pentru că noi cântăm întotdeauna hiturile de locul 1 şi 2 scrise de Marc Bolan. Un concert de-al nostru este mereu o mare petrecere." În deschidere vor cânta trupele Manfellow şi QuantiQ.

Comentează

Trending