Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ascultă cel mai nou single The Dandy Warhols - Well They're Gone (audio)

Trupa The Dandy Warhols se pregăteşte de lansarea celui de-al optulea album din carieră. Noul disc se numeşte This Machine şi va apărea pe piaţă pe 24 aprilie. Ca preambul... Continuare »
the-dandy-warhols

Trupa The Dandy Warhols se pregăteşte de lansarea celui de-al optulea album din carieră. Noul disc se numeşte This Machine şi va apărea pe piaţă pe 24 aprilie.

the-dandy-warhols

Ca preambul al acestei apariţii, americanii au lansat single-ul Well They're Gone, ce poate fi ascultat mai jos.

The Dandy Warhols este o formaţie americană de rock alternativ originară din Portland, Oregon ce a luat naştere în 1994 în formula Courtney Taylor-Taylor (voce, chitară) Peter Holmström (chitară), Zia McCabe (clape) şi Eric Hedford (tobe). Numele trupei este inspirat după cântărețul american de muzică pop Andy Warhol.

The Dandy Warhols a cunoscut celebritatea la nivel internaţional în 2001 după ce piesa Bohemian Like You a fost folosită într-o reclamă Vodafone. Într-o carieră de aproape 20 de ani, formaţia a lansat şapte albume de studio, în prezent pregătind lansarea celui de-al optulea, This Machine, ce urmează la trei ani distanţă după The Dandy Warhols Are Sound, lansat în 2009.

The Dandy Warhols - Well They're Gone

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coma va deschide concertul trupei (HED) p.e. din Jukebox

Coma va deschide concertul pe care americanii de la (HED) p.e. îl vor susține pe 6 aprilie în Jukebox Venue....

Închide