Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Antract aniversează 28 de carieră în muzică

Formaţia Antract celebrează anul acesta 28 de ani de carieră în muzică. Aniversarea va fi sărbătorită cu fast pe 8 martie în club Divino Lounge & Club din Rm. Vâlcea.... Continuare »
ANTRACT 28 de ani de cariera

Formaţia Antract celebrează anul acesta 28 de ani de carieră în muzică. Aniversarea va fi sărbătorită cu fast pe 8 martie în club Divino Lounge & Club din Rm. Vâlcea.

ANTRACT 28 de ani de cariera

Din playlist-ul serii nu vor lipsi piese ca: Una într-un million, M-am obişnuit, Cârciumăreasa, Te-am iubit, Inima mea, Cine eşti tu, Singurătate, Eşti frumoasă, Taci mai femeie, şi nici melodiile mai noi ca: Lucid, Pentru tine, nou (piesa care a câştigat secţiunea pop rock la “Romanian Top Hits Music Awards” Bacău 2011), Fluturi, Dezbrăcată, Trebuie să crezi, sau Get it up, incluse pe viitorul album Antract programat la lansare în această vară.

După plecarea în Berlin a toboşarului Cosmin Cadar în toamna lui 2011 Antract şi-a împrospătat forţele aducându-l în formaţie pe Răzvan Gorcinski (ex Morandi) iar la începutul anului 2012 Fernando Draganici (keyboards) a revenit în trupă după o absenţă de 4 ani, timp în care a fost membru în formaţiile Talisman şi Krypton.

Antract - Pentru tine, nou

Citește mai multe despre Antract
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hot Chip dezvăluie detalii despre noul disc

Hot Chip a anunțat că va lansa un nou album în luna iunie. Materialul se intitulează ”In Our Heads” și...

Închide